Wow or Noooooo! Costume Institute Gala 2008

image472

image468 image469

Jag tycker att Diane Kruger valde rätt när hon plockade ut den här Alberta Ferretti klänningen. Det tunna tyget och metalliska färgen, som lätt hade kunnat vara för mycket, arbetar istället tillsammans för att framhäva den skickliga designen på den här vackra klänningen. Det går att göra metallics på ett smakfullt sätt!

Gisele Bundchen i Versace. Underbart skuren klänning i underbart tyg, men det vackraste är att den passar henne perfekt, inte en cm sitter fel. Den rumpan kan ge även den mest övertygade gymfantast ångest. (MOI!)


image470 image471

Kate Moss och Stella McCartney vågar man gissa i Stellas design? Vackra färger och fall. Kates klänning är som en galaklänning ska vara. Hon ser ut som en gudinna och prickar vårens toga trend.
 
Kate Boworth i en vacker och färgglad Vintage Chanel. Väldigt trendig outfit som lyckas se både avslappnad och uppklädd ut. Tyvärr ser vi inte mycket av skorna, men de ser snyggt matchade ut.

image473
image474 image475

..och så kan man göra metallics fruktansvärt fel. Amber Valletta phone home!

Stackars Katie Holmes, hon har inte bara vuxit upp väldigt snabbt sedan hon träffade Tom. Nu måste hon även låna gamla klänningar av Tompas mamma! 29 going on 50..

image476 image477

Grått hår?! Jag kan inte förstå hur The Olsens har kunnat påverka min klädstil under mina yngre år.. Ska vi leka maskerad med mormors klänningar? Jaaa!

Designkänsla kan inte ärvas. Denna läxa lärde sig Mischa Barton den hårda vägen.
Margarita Missoni - Vad har du gjort mot stackars Mischa?

Vad tycker ni?

Bilder - Marie Claire

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0