Nyttig?

Jag kan ju inte göra min yoga här på samma sätt som i London så jag får komma på nya sätt att aktivera mig.

Just nu satsar jag på vardagsmotion. Eftersom det var så himlans regningt idag blidde det ingen promenad.

 Men däremot blev det en helt fantastisk brunch på Blueberry! Jag har inte varit där innan, men jag är helt såld! De har en massa smaskiga saker och hur kan man göra en cholkaldboll nyttig och god samtidigt? Det är magi!

Efter drog jag med de stackars pojkarna på bowling på Ballbreaker. Jag har gett mig sjuttsingen på att göra lite roliga aktiva saker. Denna vecka blev det Badminton och bowling nästa får vi se.. Jag är sugen på fallskärmshoppning, men biljard är nog mer troligt.

Anledingen att det var synd om killarna är att trots min entusiasm så är jag nästan nybörjare på båda grejerna. Och alla killar i världen är ju självklart experter på allt, så jag sinkar dem en smula och gnäller om för tunga klot och för små hål och tillslut blir jag tvungen att ta bollen med båda händerna och rulla den. Eller klot kanske det heter..

Jag behöver mer tjejkompisar som är lika sugiga som jag så att mitt motstånd blir lite jämnare..



Det här är förresten den plåtningen jag gjorde i London senast. Det var lite knepigt att dölja att jag faktiskt bar hudfärgade trosor på mig men jag tycker att resultatet blev bra. Bilden är tagen för min
Nokia kampanj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0