Golden Globe

När det är dax för Golden Globe så gör kändisarna sitt bästa för att sticka ut, på bra och dåliga sätt.
Se till att ha en bra stylist och passa dig för alla fashion faux pas, så kör vi!



Rumer Willis i plommon. Extremt snygg skärning, bältet är precis lagom stort och hela outfiten passar henne som handen i handsken. Högsta betyg!




Eva Mendez stal uppmärksamheten i sin Dior med oversize höftdekoration. Halsbandet med matchande ring är pricken över i:et. Kunde hon hålla klänningen vit hela natten undrar jag?




Den här klänningen från Reem Acra hade inte varit så spektakulär om den inte satt så otroligt bra på Eva Longoria. Perfekt passform, underbar röd nyans, Eva ser nästan ätbar ut. Att hon har hållt smycken och hår till ett minimum är skickligt och stilrent.




Stackars Renée Zellweger!
Någon har kräkts svart sammet (?)  över hela hennes ben och när hon upptäckte att hon bara hade en BH på överkroppen snodde hon en svart genomsiknlig gardin och knöt den runt halsen.
Klädde hon sig i mörkret?! Såhär går det när man har feeeeel stylist.
Sött hår dock..

Update - Nu när jag tittar närmare så kanske det inte är sammet kjoldelen är gjord av. Lite bättre visserligen, men fortfarande ingen hit.




Drew Barrymore i Dior. Snygg skärning och hyffsad passform. Ser lite konstig ut runt bysten. Röd väska? Vad tycker ni om den blå färgen?
Hiss eller diss?

Kommentarer
Postat av: FCapital

Jag tror inte det är sammet på Renées klänning.



Utav dem alla tycker jag helt klart Gallianos kreation är värd första platsen. Gudomligt snygg, men väskan till, ser hmm ja, inte bra ut. Och make-up'n var för hemsk precis som håret. Så Drews styling för jävlig men klänningen helt stunning! :)

2009-01-12 @ 21:19:16
Postat av: Zandra

Drews klänning är sjukt fin,vacker,feminim.. men HALLÅ, på tok för stort hår. Misslyckad 40-tals frilla.. annars var allt snyggt

2009-01-16 @ 11:13:48
URL: http://zandrasthlm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0