3 vanliga frågor

  • Hur lång är du?
- 166 cm

  • Hur mycket väger du?
- 45 kg

  • Hur började du modella?
- Jag startade när jag var 5 år gammal. Jag blev scoutad av MIKAs.

Jag älskar att svara på era frågor och de här 3 får jag ganska ofta. Så jag tänkte att jag lika gärna kan lägga upp dem nu så att ni vet.




Pussen





Kommentarer
Postat av: Malin

Oj, du väger såppas lite. Jag är ändå 157 cm och väger 58 kilo faktiskt. Men i mitt fall har ja mer muskler än fett faktiskt så det är väl musklerna som väger, för jag har själv storlek 32 som jag skrev tidigare :-) Så olika "mått" vi har, men ändå samma storlek, så lustigt :-) Men har gett mig tusan på att deffa ner mig till 48 kilo, dock tror inte de (som vet om min deff) att det kmr finnas nånting kvar av mig..:-) Men det kmr det hihi

2009-03-10 @ 18:03:15
Postat av: Anonym

2009-03-13 @ 22:54:34
Postat av: Madeleine

Det är tragiskt att en vacker tjej som du påstår sig vara mindre, lättare och nättare än vad du realistiskt och fysiskt sett omöjligt skulle kunna vara. Med tanke på din längd som sägs vara 166 cm och vikt som påstås vara 45 kg, har du ett BMI på 16,3. Vid ett BMI på 19 anses man vara gravt underviktig, du bör med andra ord mer se ut som ett skelett om dina uppgifter nu skulle stämma. Och av dina bilder att dömma ser du relativt sund ut. Syftet med den här kommentaren är att du som offentlig person ändå borde föregå med gott exempel och förhindra att unga tjejer idag får den där förvrängda kroppsbild man faktiskt får pga att folk beter sig som du.



Själv är jag 160 cm och väger 47 kg. Med ett BMI på 18,4 får jag mer än ofta höra att jag är petite och mager. Och när jag nu snubbla in på din blogg och läste dina påståenden kunde jag inte bli något annat än upprörd. Ärlighet varar längst Therese Montgomery... och det är synd att du ska behöva ljuga om en sån vacker kropp.

2009-03-13 @ 23:13:11
URL: http://themonkeys.blogg.se/
Postat av: Tess

Hej Madeleine!



Men herregud. Det är ju precis det jag säger till alla. Varför tror du att jag har haft problem pga mitt BMI hela mitt liv? Jag har EXTREMT smala höfter, axlar, armar och ben. Jag är byggd som en 14 åring. Det är därför mitt BMI är så lågt. Jag ljuger inte om min vikt. Visst jag kanske är 165 cm enligt vissa måttstockar, det kan jag ge med mig på. Men jag kan ta en bild på när jag väger mig om du vill?

Jag ser naturlig ut och har samtidigt ett extremt lågt BMI. Därför har jag blivit inkallad till skolläkaren hela tiden i skolan, gjort en undersökning på sjukhus och tillochmed har problem som vuxen. Jag är extremt petite och om du träffar mig får du gärna lyfta mig och känna efter.



Jag skulle aldrig ljuga om något sånt här och blir verkligen förolämpad över att du påstår det.



/ Tess

2009-03-13 @ 23:24:39
URL: http://evert.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0