Tess and Hays Radio adventures

Igår skulle vi köra en lugn kväll med lite vin och middag hemma hos Hay eftersom vi skulle upp tidigt idag och prata på Absolute radio om Hays musik.
Men vi fick en smärre chock när de ringde och sa att det var mellan 10 på kvällen och 1 på natten som de ville ha oss och inte på dagen som vi trodde. Så vi fick snabbrejsa iordning oss och hoppa in i en taxi till studion. Vi skyndade oss även förbi en bar för att Hay skulle få lugna nerverna med ett par vodka soda innan.


"Pants"

Väl där kom en kille i enbart kalsonger och hämtade upp oss till Tim i studion. De kallade honom "Pants".

Det var ca 10 pers i den lilla studion och alla verkade ha enorma egos och alla kämpade om Tims uppmärksamhet.
Jag och Hay satt mest tysta först, men sen sände de ett inslag om andra världskriget och eftersom glamourtjejerna som var där inte direkt var insatta i mer än senaste bröstimplantatet så blev det vår tur och Hay avslutade hela programment med att sjunga en fantsastisk version av en All saintslåt live.
Hon var så duktig att jag bara ville gråta. Så nu är vi välkommna tillbaka när vi vill och för hoppningsvis blir det ännu mer snack om viktiga saker och mindre om tuttar och smink som de andra tjejerna verkade vara så intresserade av.
Jag är såå stolt över min Hay!!




Hay och Richard som tog med oss



I baren innan vi gick till studion.


Hay sang live on Absolute radio yesterday. We thought we were going on from 10am to 1pm so we were chiiling out at Hays place when we got a call saying we are expected 10pm to 1 am! So we had to get ready superfast and rush to the studio. We stopped and had a couple of drinks first to calm Hays nerves.

 When we got there this half naked man called "pants"  took us to a studio filled with glamour models and guys with huge egos. But the dj Tim was lovely and when the glamourgirls were finished talking boobs and makeup, Hay took over and did an amazing version of an Allsaints song live.
It was the most fantastic thing ever! She has such an amazing voice!
So hopefully we will be back in the studio soon and we are going to get them to play her songs.
Im so proud of her!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0