Frågestund



Nu tror jag att det minsann är dax igen!
1.
2.
3.......

Shooot!

Ställ frågorna i kommentarsfältet som vanligt och som ni vet svarar jag inte på frågor som är stötande, so keep it clean!

Update - frågestunden är över,  jag publicerar svaren senare idag! kram Tess

Kommentarer
Postat av: emelie

jag frågade det här en annan gång men fick inte ngt svar så hoppas på det nu då! jag är nyfiken på hur det kommer sig att du heter montgomery? det låter ju inte så svenskt, men fint är det !

2009-09-12 @ 00:06:32
Postat av: Mia

Jag är en tjej på 20 år som planerar att flytta till London inom kort. Har du något råd att ge om vad jag ska tänka på när jag börjar mitt jobbsökande? t.ex. hur man bör gå tillväga om man vill söka jobb i någon affär eller på café. Har du något tips på vart man kan hitta boende för ett par månader?



Tack för en jättebra blogg!

2009-09-12 @ 09:36:19
Postat av: Kajsa

Hej! Först och främst vill jag bara säga att din blogg är himla bra eftersom du har båda fötterna på jorden och inte är det minsta skrytsam eller överlägsen, istället vill du hellre dela med dig av dina tips. Vilket är super duper bra!!! Nu till mina frågor: ungefär hur mycket spenderar du på kläder varje månad? Vilket är din bästa investering i klädväg? Tycker du någosin att ditt modellande har gått överstyr, dvs att du blivit för fixerad vid ditt utseende? Isåfall hur tacklar du det? Vad ville du bli när du var liten? Tack för en bra blogg än en gång! All lycka och framgång

2009-09-12 @ 11:06:12
Postat av: Belle

Hej Tess!



Tack för chansen att få fråga - jag hoppas du kan hjälpa mig.

Jag är naturligt blond men har de senaste åren fått en mer råttfärgad ton tråkigt nog. Jag vägrade acceptera detta och har använt mig av (skamligt, jag vet!) spray blond varje månad för att få bort den gråaktiga tonen. Ingen vet att jag använder detta! Jag märker nu att mitt hår är ganska torrt vilket givetvis beror på sprayen. Jag vill sluta helt med den men utväxten är ju inte rolig alltså.. man ser så skabbig ut! Så jag tänkte färga håret lite mörkare och ge mitt hår chansen att växa ut utan att bli blekt.. då undrar jag hur reagerar blekt hår på färgning? Kan det bli supermörkt eftersom håret är poröst och torrt och därigenom suger åt sig färgen? Eller kan färgen reagera med peroxidet så det blir rött/grönt liknande? Jag är livrädd för en hår-katastrof då jag arbetar på kontor och inte kan se helt galen ut, men jag längtar också efter att få testa att vara brunett och låta mitt hår slippa den jäkla sprayblonden. Jag har en röd ton i mitt hår naturligt (typ strawberry blonde). Alla tips och råd oerhört välkomna!



Tacktack, puss!

2009-09-12 @ 12:06:38
Postat av: Emelie

Hej jag undrar ifall när du träffade din nuvarande kille, ifall du fortfarande var tillsammans med din förra pojkvän då?

2009-09-12 @ 15:42:14
Postat av: z

hur blir du så bra på bild? är du natruligt fotogeniskt eller har du lärt dig det genom modellandet? tror du att 21 år är försent för att börja modella?

2009-09-12 @ 16:33:45
Postat av: bella

hur träffade du och jordan? var det love at first sight ;)? var det när du var i LA?

Hur mycket tjänar du i runda slängar i månaden?

Vad kostar din lägenhet /mån?



superfin blogg, du är jättevacker!

2009-09-12 @ 16:40:57
Postat av: frida

Hej! vilka sminkprodukter brukar du använda? svara gärna nr och namn också så man slippere jämföra ex ögonskuggorna med varandra *hihi =)

2009-09-12 @ 18:39:35
Postat av: emma

Du som modell måste ha fin hy, men vad gör du om du får finnar? skönhetstips?



Måste man som modell ha fin hy?

2009-09-12 @ 19:56:38
Postat av: M

Ok, vet inte om du svarar på den här frågan, menar inte att vara nosy, men har ingen av mina vänner att fråga. Jag träffar en kille just nu, som ger mig en del saker, men jag tycker det är så jobbigt att ta emot dem! På bloggen känns det som att du får/ din kille köper en del saker till dig, hur känns det att låta honom göra det? vet inte riktigt hur jag ska ställa frågan! Säger du ok med en gång när de erbjuder sig? eller nej? o sen så köper de ditt bälte eller vad d nu kan vara?



kram!!

2009-09-12 @ 20:33:16
Postat av: Anonym

hej! jag undrar fall du vet någon bra hårprodukt som gör så att håret inte blir lika slitet?:)

2009-09-12 @ 23:25:00
Postat av: Anonym

Hej!



Du har en otroligt fin hy! Vad gör du för att ha så fräsh hy? Vad använder du för produkter till ansiktet?

2009-09-13 @ 00:53:57
Postat av: Caroline

Hej Tess!



Nagra fragor om ditt jobb:



Blir du nansin trott pa all grooming som ditt jobb innebar, eller ar det rutin vid det har laget?



Hur utvecklar man sig som modell nar det kommer till att sta framfor kameran? Ovar man framfor spegeln/kameran hemma, eller ar det medfodd talang?



Du har tidigare skrivit hur viktigt det ar for dig att kanna dig vacker/snygg nar du gar pa en casting. Vad har du for tips/tricks som du tar till nar/om (det nansin hander dig?) du trots forberedelser sasom god somn, och grooming helt enkelt inte kanner dig vacker fran insidan? Eller har du som modell utvecklat en formaga att switch on/off den dar innre utstralningen som behovs for att sticka ut i en grup av fysiskt vackra manniskor?



Skulle du saga att skonhet/att uppfattas som vacker av omvarlden/ ar mer an summan av vackra fysiska drag/attribut, att det till en stor del snarare handlar om utstralning?

Om sa, hur, rent praktiskt, utvecklar man en sadan utstralning?

Eller skulle du saga att det ar nagot som ar medfott?



Tack for en mycket trevlig blogg!



Caroline



PS Du kommer val fortsatta blogga nar du flyttar till Los Angeles?

2009-09-13 @ 22:26:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0