Men baby, äntligen är du här!



Ni kommer ihåg min Alexande McQueen scull scarf jag beställde, i dag kom den, Lycka!

Kommentarer
Postat av: Malin

Hej, har av en slump hittat hit genom att jag sökte på Effaclar K från La Roche-Posay :-) Har själv ganska fet hy, men som jag kämpat bort med åren, Äntligen. Sen måste jag säga att jag gilalr din blogg skarpt, kul att man hittar en rolig blogg av en slump, händer inte alltför ofta, så denna kmr jag definitivt att följa :-) Måste även få säga att du är ju LJUVLIGT VACKER oxå. Hur har du fått så "tjocka" ögonbryn? Själv försöker jag få det, men lyckas inge vidare. Ska bli så kul att följa dig..

2009-03-06 @ 18:40:43
Postat av: Anonym

Hej, har av en slump hittat hit genom att jag sökte på Effaclar K från La Roche-Posay :-) Har själv ganska fet hy, men som jag kämpat bort med åren, Äntligen. Sen måste jag säga att jag gillar din blogg skarpt, kul att man hittar en rolig blogg av en slump, händer inte alltför ofta, så denna kmr jag definitivt att följa :-) Måste även få säga att du är ju LJUVLIGT VACKER oxå. Hur har du fått så "tjocka" ögonbryn? Själv försöker jag få det, men lyckas inge vidare. Ska bli så kul att följa dig..

2009-03-06 @ 18:41:24
Postat av: Tess

Hej Malin!



Tack, vad kul att du hittade bloggen och tycker om den!

Jag har alltid gillat stora ögonbryn, så jag har sparat mina länge, men sen fyller jag i dem med penna med måste jag erkänna och mycket genomskinlig mascara för att hålla allt på plats.



Men ett kul tips är "morebrow" från Model co som är en gel med små strån i som fyller i brynet. De är svåra att få tag i, men hur bra som helst!



kram /Tess

2009-03-07 @ 02:27:24
URL: http://evert.webblogg.se/
Postat av: Malin

Tusen tack för ditt svar :-) Det syns inte att du fyller i nånting, ser hur naturligt ut som helst. Genomskinlig mascara, vad är det för ngn? :-)

Ska kolla om jag kan hitta den där "morebrow" :-) Återigen, tusen tack! Gillade din orangefärgade klänning, supersnygg! Kram

2009-03-07 @ 18:20:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0