New Years grooming...



Today is the day..

Dagen då outfiten av alla outfits åker på.
Det ska noppas, smörjas, lackas och sminkas till tusen. Vi tjejer ser aldrig så välgroomade och polerade ut som på nyårsafton.
För mig är det ännu mer så, eftersom nyår även är min och pojkvännens 1 årsdag!
Jag har varit väldigt noggran med att inte yppa ett ord om min nyårs outfit.. och det tänker jag inte göra nu heller. Men däremot kanske jag lägger upp en bild innan jag beger mig iväg ikväll.

Mina knep är

Nuxe guldolja
redken hårinpackning
mjukgörande ansiktsmask
dior nagellack
Garnier dry mist spray tan.. precis lagom mycket välfördelad bränna
individuella lösfransar
glitterögonskugga
en skrubbig svamp
dermalogica everyday peeling

Nu ska jag springa på fältis och inhandla en sistaminutenögonskugga..

Vässa alla pennor, skaka alla nagellack..here we go!
Lycka till my fellow girls!

Om mig..

image55


Jag har fått en massa nya läsare på bloggen, mycket tack vare söta Stephanie och Nathalie på "passionpourmode".

Därför tänkte jag förklara lite mer vem jag är och vad jag gör..

Jag heter Tess, som ni nog har förstått.. jag är 25 år, vilket ni antagligen även hajjat det med. Jag bor i London sedan 3 år tillbaka, där jag jobbar heltid som modell (MOT). Dvs jag jobbar som modell hela dagarna varje dag i veckan. Jag understryker detta eftersom folk alltid frågar vad jag gör mer.. men inget mer, jobbmässigt allså. Jag är ju även skaparen av Evert och jag har bloggat sedan februari -07.

Eftersom jag reser mycket med jobbet, framförallt Hamburg, New York och Sydafrika, samt har familj och pojkvän i Stockholm så är jag kanske inte lika "svenskinriktad" som många andra bloggare. Mina priser blir alltsom oftast i pund eller dollar om jag rekommenderar ett plagg eller rolig liten grejamoj. Detta är eftersom det enligt mig faktiskt finns mycket bättre butiker i London i allmänhet. När någonting nytt öppnar i stockholm så kommer ändå 25000 andra bloggar att skriva om det. Eftersom modet i London och Stockholm ofta skiljer sig så är det kul att stå med en fot på vardera sida och kunna jämföra och förutspå.

Detta är en bra sida om ni vill få ett bättre hum om hur mycket någonting jag skriver om kostar. Annars så ligger kronan på ungefär 14kr = £1, men det ändras ju hela tiden.

jag är ingen miljonär, även om jag hoppas på att nå dit inom en viss framtid. Men jag är en ebay fyndare och sample sale lover. Så jag kan njuta av bättre märken ändå. Jag försöker att ge så mycket tips som möjligt..men tyvärr så sker det mesta i London. Däremot så tänker jag vara snäll och lotta ut lite saker när bloggen har kommit igång ordentligt.

Jag har turen att träffa otroligt mycket roliga människor genom mitt jobb. Bl.a. modeller, make up artister, fotografer, tidningsfolk, artister, skådisar..och gud vet vad. Jag försöker hålla ett öra öppet konstant och dela med mig av mina lärdomar.

Jag har även 4 småsystrar, vill ha en pug (mops), en viss förkärlek till klänningar och kjolar, just nu dille på hårband, jag dansar ballet när jag hinner och går på yoga nästan varje dag. Jag är besatt av horoskop, saltlakrits och råbiff?!..
Jag är enbart 166cm lång (har dock inte påverkat min karriär nämnvärt..) Jag har varit modell i 18 år.. jag väger 45 kg utan att ha ätstörningar och har strl 35 i skor. Perfekt för det finns alltid kvar på rea..

Jag hade ett stalker ett tag i London, så jag fick flytta.. Jag har bott i Florens under en tid. Jag får nästan inte gå ut när jag är hemma i London så om jag verkar smått alkoholiserad för tillfället så är det för att jag har en månad ledigt här hemma i stockholm och försöker ta igen allt jag har missat det senaste året. ;)

Jag planerar att flytta hem och joina er här i Svedala inom ett par år.. Stockholm är ju trost allt en av de finaste platserna på jorden!

p.s.. av nån aledning börjar killar tala väldigt låååångsamt när de får reda på vad jag jobbar med.. jag är varken döv eller dum..så lägg ner fördomarna boys! Tjejer är mycket bättre på att vara vettiga och gulliga i allmänhet. Speciellt svenska tjejer! 

Me like you !

Reafynd!

image54
image41   image42
image43   image44
image45   image46
image47   image48
image50   image49  

Browns

I Hjärta Browns..

image32

image33       image34
image35
image36   image39

En stor fördel med Browns är att butiken faktiskt finns och du kan gå in och pröva!
I London visserligen..

Dagens sanning! (för de flesta tjejer iallafall..)


Kanske inte när de bajsar en jättebajsklutt precis framför Tures..

Dumma mig!




Jag var en dumming igår!


Jag började nämligen känna mig ganska snuvig på eftermiddagen, men istället för att avstyra den planerade utgången med tjejerna så slängde jag i mig en kopp thé, en ipren och ett glas chablis. Ready to go!

Det är ju helt galet hur mycket bättre man känner sig efter ett par glas vin. Jag mådde faktiskt prima fram till kl 03.00 då jag blev en frossande lite degklump med pyttesmå springor till ögon som kravlade mig in i en taxi och åkte hem..
Än en gång stackars pojkvän som återigen fick mig skakandes och svettandes i sängen. Jag är verkligen en fräsch flickvän för tillfället!

De där ipren ska funka 6 timmar och jag tog en precis vid 9 och den slutade verka prick 3! Det är inte illa räknat av iprengubben det.

Jag hade lustiga feberdrömmar om hamstrar och vandrande pinnar.

Men under mina 6 timmar av iprenlycka så hade jag himlans kul!
Nya svarta vippkjolen åkte på så även min trogna body, svarta mocka stövletter..o berkertex väska såklart. Jag kan ju inte börja bli *fasa* ...oberäknelig..

Däremot så måste jag hylla en av mina nya favvisar. Jag älskar mina nya hårband jag köpte på Åhlens av alla ställen. Nu är det inte bara italienska fotbollspelare som får lyxen att kunna springa utan flygande hår. Även fast vi gör det i klackar..

Jag blev dock kallad för indian hela kvällen.. bra eller dåligt?

Jag var iaf ute med två av stans roligaste brudar Siri och Ida. Båda kan köra lika bra som jag..minst! Det blir som roligast så. En galen skåning, en hypokondrisk londonbo och en hickande advokat!


Inläggstorka!

Förlåt för inläggstorkan! jag har lyckats dra på mig samma sjukdom som alla andra verkar ha för tillfället.
Host, fräs och snörvel.. jag tar sjukledigt idag ;)

bacillfyllda kramar

A mans world...

Idag förstår jag precis hur killarna känner sig när de springer på rea med oss.

Tro det eller ej så har även elektronikkedjorna mellandagsrea. Jag trodde att det skulle vara en piece of cake, men ack så fel jag hade.

Först ut till Heron city. Jag menar räcker det inte att vara i stan? sen runt till varenda stormarknad du ka se! Det är visserligen ingen kö till provrum, men istället så är det kö till expertexpedit. Suck!!stön!! jag såg en microfon och var nära på att klicka på knappen och fråga vem man behövde ligga med på det här stället för att pojkvännen skulle få service så att jag får åka härifrån!?

Som tur var gjorde jag inte det, pojkvännen hade nog blivit en smula putt då. Så jag stod mest och svettades i min snygga pufferjacka. Ja det bryr sig inte småpojkarna och de medelålders männen om. En tjej får aldrig så lite uppmärksamhet som när det finn elektronik till reapriser i närheten! Speciellt inte av pojkvännen.
Han är intresserad av tv-stativ..

Jag travade snällt efter ryggen på en gåsjacka hela dagen.. (gåsjackan har visst blivit så ute att den är inne igen.. )

När jag blev hungrig fick jag en kexchoklad. Tack snälla pojkvän..

Han får servera ett glas rött, popcorn och en bra film för att jag ska komma ur min koma igen. Imorgon ska jag ge igen och dra ner honom till den värsta rean jag kan tänka mig!

by Prada

Den är inte sprillans, men detta är en av de bästa parfymfilmerna jag vet! Ja jag säger film, för den är för lång för att bara vara en reklamfilm. Daria Werbowy för Prada.


Smart Fashionista



Lånad från Fashionista.com

Goa brudar med koll!



Jag tycker att ni ska kolla in söta Stephanie Strauch och Nathalie Carlers blogg "Passion pour mode"
Jag tippar att de här två tjejerna kommer att bli de nya Elin Kling!

Jag träffade dem igår igen och de är så sköna hela det gänget. Det är så himla kul att det finns så gulliga tjejer på en sån plats som stureplan, som vi alla måste erkänna är en ganska ytlig plats. Fram för mer genuina tjejer!

Mellandagsrea!

Eftersom jag var ute igår igen, (typiskt) så hängde jag inte på låset som det bordes på mellandagsrean. Jag kom ut först kl 15.00! Usch vad dålig jag är!

Jag sprang först ner till Nathalie Shuterman och blev helt kär i ett par grå Lanvin ballerinas med en stor svart sammetsrosett.Jag har fått en sjuk villhakänsla på Lanvin på senaste tiden.. Men det är ju tyvärr bara 30% den här veckan så jag chansar och väntar på 50 istället!

Istället begav jag mig upp till Åhléns. NK har ju tyvärr ingen mellandagsrea än. Tacka vet jag Harrods!

image30  image31

Jag fyndade en jättesnygg DAY top som kommer att vara grym för layering ovanpå andra toppar eftersom den är lite genomskinlig. Jag hittade även en jättesnygg veckad vippkjol, en ny wonderbra och så köpte jag äntligen en Nuxe gold oil!

Jag har alltid sett den här lilla flaska nere i södra frankrike och Paris, men av någon konstig anledning aldrig slagit till. Den ger ett fantastiskt gyllene skimmer samtidigt som oljan gör huden len som en liten babyrumpa. Jag läste nyss att man kan använda det på  håret också, perfekt för nyår!

Mucho recommended!

Lördagens utgång


image29

Jag hann med en utgång i lördags också! Jag hade en bad hairday så jag körde med pannband till min gröna chloékjol, body, svarta stövletter och såklart berkertexväskan. Den har blivit en ny favorit utan tvekan. 
Det var himla kul att möta söta söta Stephanie Strauch igen. Jag gillar verkligen hennes blå rygglösa body!

Jag har f.ö solat idag, efter att ha sett den här bilden. HJÄLP! Jag kan ju blända någon..

Jag har varit jättesnäll!

Vad fick du i julklapp?

Jag fick en ny farmor! Min mormor var så himla trött när vi var där och hälsade på henne igår. Så det var en annan tant som hängde med oss. Hon hade inga barn, så vi erbjöd oss att bli hennes barnbarn, så nu har jag en helt sprillans ny farmor som är jättsnäll!

Jag och pojkvännen körde julklappsutdelning på sängen. Han fick först en eltandborste.. tråkigt va? Men sen så fick han en skidresa, och då blev han lite gladare :)

Själv fick jag ett ett stort rosa paket med svarta band, Yes, du fick ett också?
Alla killars favoritpaket att ge - Agent Provocateur! 

Och så fick jag ett nytt braingame till min nintendo ds.
Jag försöker öka volymen hos mins små grå. Jag och pojkvännen tävlar i vem som har mest poäng hela tiden. Vi smyger iväg och tjuvtränar så fort vi kan! :)

Jag fick även en ny hårtork!! Äntligen!! Och den är dundersuperduperbra!

        
Steffi framför julgranen hos mamma och lilla Marina framför den hos pappa! (Mammas paket var redan öppnade)


Jag firar ju jul på en massa olika ställen eftersom mina föräldrar är skilda så igår blev det Mormor (Lidingö) - mamma (nybrogatan) - pappa (Ekerö) - pojkvännens familj (nära värmdö).


Hästen Paliza fick julklappar hon med. Morötter, pepperkakor, apelsin och Steffis finger.

Här kommer årets lista.
Agent provocateur underkläder
Braingame spel
Tecnica pälsstövlar
- supervarma och jättesnygga!



Hårtork, 2 st! -en för London och en för Stockholm.
Satin sängkläder
massageolje ljus - blir till massage olja när det smälter. grymt!
Fortsättningen på en av mina favvoböcker "How to walk in high heels" som heter " A girl for all seasons"
Dermalogicas "Soothing protection spray"
Sony bärbar Dvd spelare -
perfekt när man flyger och inte har datorn med.
Vit halsduk
ljusstake
solcréme
Pälstofflor
Trisslotter
Hårglansspray från Tigi


En riktigt bra skörd om jag får säga det själv.
Mer kläder och smycken  får vänta till mellandagsrean som börjar imorgon! jippi!!



Småsystrarana hade tema "växthuseffekten" på sitt peppkarkakshus i år. Därför har alla gubbarna bikini och badbyxor och det växer blommor och palmer på tomten!

Julkalender den 24e Dec

JULAFTON ÄNTLIGEN! Klicka på lucka 24 så får ni se vad jag önskar mig och er!


God Jul på er Alla!





TOMTEN

Ursprungligen publicerad i Ny Illustrerad Tidning 1881.


Midvinternattens köld är hård,
stjärnorna gnistra och glimma.
Alla sova i enslig gård
djupt under midnattstimma.
Månen vandrar sin tysta ban,
snön lyser vit på fur och gran,
snön lyser vit på taken.
Endast tomten är vaken.
 

Står där så grå vid ladgårdsdörr,
grå mot den vita driva,
tittar, som många vintrar förr,
upp emot månens skiva,
tittar mot skogen, där gran och fur
drar kring gården sin dunkla mur,
grubblar, fast ej det lär båta,
över en underlig gåta.


För sin hand genom skägg och hår,
skakar huvud och hätta ---
»nej, den gåtan är alltför svår,
nej, jag gissar ej detta» ---
slår, som han plägar, inom kort
slika spörjande tankar bort,
går att ordna och pyssla,
går att sköta sin syssla.


Går till visthus och redskapshus,
känner på alla låsen ---
korna drömma vid månens ljus
sommardrömmar i båsen;
glömsk av sele och pisk och töm
Pålle i stallet har ock en dröm:
krubban han lutar över
fylls av doftande klöver; ---


Går till stängslet för lamm och får,
ser, hur de sova där inne;
går till hönsen, där tuppen står
stolt på sin högsta pinne;
Karo i hundbots halm mår gott,
vaknar och viftar svansen smått,
Karo sin tomte känner,
de äro gode vänner.


Tomten smyger sig sist att se
husbondfolket det kära,
länge och väl han märkt, att de
hålla hans flit i ära;
barnens kammar han sen på tå
nalkas att se de söta små,
ingen må det förtycka:
det är hans största lycka.


Så har han sett dem, far och son,
ren genom många leder
slumra som barn; men varifrån
kommo de väl hit neder?
Släkte följde på släkte snart,
blomstrade, åldrades, gick --- men vart?
Gåtan, som icke låter
gissa sig, kom så åter!


Tomten vandrar till ladans loft:
där har han bo och fäste
högt på skullen i höets doft,
nära vid svalans näste;
nu är väl svalans boning tom,
men till våren med blad och blom
kommer hon nog tillbaka,
följd av sin näpna maka.


Då har hon alltid att kvittra om
månget ett färdeminne,
intet likväl om gåtan, som
rör sig i tomtens sinne.
Genom en springa i ladans vägg
lyser månen på gubbens skägg,
strimman på skägget blänker,
tomten grubblar och tänker.


Tyst är skogen och nejden all,
livet där ute är fruset,
blott från fjärran av forsens fall
höres helt sakta bruset.
Tomten lyssnar och, halvt i dröm,
tycker sig höra tidens ström,
undrar, varthän den skall fara,
undrar, var källan må vara.


Midvinternattens köld är hård,
stjärnorna gnistra och glimma.
Alla sova i enslig gård
gott intill morgontimma.
Månen sänker sin tysta ban,
snön lyser vit på fur och gran,
snön lyser vit på taken.
Endast tomten är vaken.


Inför julafton

Nu har julklapparna packats, räknats och sorterats upp för den hårda morgondagen. För mig blir det mormor-mamma- pappa- pojkväns familj. Klå den ni!

puss

Julkalender den 23e Dec







Sista dagen för julklappar! Köp den här till lillebror så kommer han att vara snäll i ett år! Klicka på lucka 23

Yasuragi

Jag har ju som ni kanske kommer ihåg befunnit mig på Yasuragi med mor i två dagar.
Wow vad härligt det var!

Först när jag kom dit så fick jag en riktigt ordentlig sekt feeling med alla morgonrockarna (Yukata) som ser precis likadana ut, som man ska luffsa runt i. Man ser knappt vem som är vem! Mamma..eller mycket liten man med halvlångt lockigt hår?
Jag gick bakom en annan tant i flera minuter innan jag upptäckte misstaget!

Sen vet jag inte om jag diggar handväskan vi fick till..en KORG! oki, jag ska allså gå med en korg?! under armen i 2 dagar. Nåt mer ni vill att vi ska ta på oss för att förnedra oss så mycket som möjligt? Älghorn..?
Jag dumpade snabbt korgen och gick mot strömmen och använde handväska ändå.

 
Mamma, missnöjd med korg och rock, fixade snabbt en raffigare version åt sig själv!

En annan del av outfiten var tofflorna och de vita tåstrumporna. Tofflorna är strl xl, så om du inte har skidor till fötter så är det en bra idé att ta med egna tofflor. Tåstrumporna tycker jag bara är otroligt obekväma! och löjliga med.. Jag kanske tvingar pojkvännen att ha på sig dem för mitt nöje. Man får nämligen både rocken, tofflorna, tåstrumporna samt en mycket ugly baddräkt som det är meningen att man ska ha på sig. Som tur är tog jag med mig en bikini hemifrån så jag slapp dubbelrumpa och plattuttar.


Visst ser vi ut som två små albino apor..?

Hela stället är  byggt i gångar, det är väl meningen att det är så vi ska få motion. Vi gick och gick och gick och gick. Gångar gick upp och ner och fram och tillbaka och inte en enda genväg heller.

Vi hade jättesvårt att få lunch när vi kom kl 15.00. Visserligen en sen lunch, men alla restaurangerna hade stängt.
En sak ska man tänka på om man ska dit, åk inte dit för maten! Den håller ingen standard alls! Vårat "julord" var en buffé av torr sushi och smaklösa ..ja..jag vet inte riktigt, men ratade det mesta och åt oss mätta på dessert istället.
Som tur är finns det massor med härlig frukt i det coola väntrummet som ligger vid poolen.

Vi började med att ta varsin ansiktsbehandling som var jättebra! de var kunniga och gulliga och jag fick jordens skönaste ansiktsmassage. De hade dermalogicaprodukter, min favvo!
Jag skulle kunna säga till folk att åka dit enbart för de varma källorna utomhus. Det var riktigt coolt. Massor med ånga och 40 gradigt vatten. Väldigt surrealistiskt. Det känns som om man ligger i en stor gryta.

   

Nu när vi åkte så var det inte alls särskilt mycket folk, så det var lätt att få tider till behandlingar och det fanns gott om space i poolerna. Men det kan hända att det berodde på att vi var där precis innan jul.
Vi var bara 5 pers på qi gongen, lika bra det för om fler männsikor hade stått och gjort den" flaxande vildanden" så hade jag nog kissat på mig!

  
Vi bodde i ett helt japanskt rum, det betyder två sängar på golvet och en tunna att bada i!
Skämtet "hoppa i galentunna " användes flitigt..

Hoppa över Asagaon, om du inte gillar att bli smekt på armar och ben om och o igen i en timma, me no like!
 Men däremot så MÅSTE du prova Shiatsun! Det var nog en av de bästa massagerna jag någonsin fått. Det är akupunktur utan nålar, så du måsta berätta om du har några krämpor som du vill ha botade först. Otroligt skönt och avslappnade var det iallafall. Jag och mamma var som två filbunkar efteråt.

Jag försökte ta en rolig bild av ett helt gäng tjocka tanter som satt på pallar helt nakna framför varsin kran och hällde små tunnor vatten på sig (den japanska tvagningen), men tyvärr så var kamera förbjuden i omklädningsrummet. Det var dock en otroligt rolig syn, stackars små pallar!!

Summan av kardemumman är att det är en väldigt härlig upplevelse med många bra behandlingar om man hoppar över dravlet. Källorna är utomjordiskt fantastiska. Maten suger och restaurangen ser ut som en IKEA matsal. Men rocken är skön och efter ett tag hamnar man i en konstig robotliknande tillvaro bestående av vackra tankar, sköna uppleveleser och Thé..mycket Thé..




Yasuragi

Julkalender den 22a dec

Det finns många vänner jag skulle kunna ge den här juklappen till haha, inklusive moi! Öppna lucka 22!



Julkalender den 21a Dec (lite sen)

Dagens julklappstips kommer lite sent, men det är en hederlig gammal trotjänare som fungerar mycket väl än! Klicka på nummer 21 och titta!

Nu ska här avslappnas!

Nu ska jag iväg och lyxa mig och slappna av på Yasuragi
så det blir inga mer inlägg idag tyvärr, men jag kommer tillbaka imorgon !
Puss

Julkalender den 20e Dec

I lucka 20 hittar ni någonting som jag borde ge till min lillasyrra, och mamma med och kanske pappa. Jaja, you get the point!



Mary-Kate fashion?

070824zm_mkateolsen_02__opt.jpg

Ser inte Mary-Kate ut som om hon har dykt in i sina föräldrars garderob och bara ramlat ut sådär?
Plus att hon har lekt i sandlådan syns på hennes tights. Skönt att hon kan visa att hennes barnstjärnedagar inte är över ännu.
Inte en av hennes bästa!

bild lånad hos Perez Hilton

Tacos

Det GÅR att laga tacoskal i micron!

 Vi har nämligen en sån där läskig gasugn, inte bara spis, utan även ugn. Usch!
Den kom med lägenheten och jag har protesterat så hårt att stackars pojkvännen tillslut har gett med sig och beställde en helt underbar högglanssvart Smeg spis. Tyvärr kommer den inte förrän på fredag, så nu gör jag alltså tacoskalen i micron, för jag vet inte ens hur man sätter på den där ugnen..eller tänder den? Jag vet bara att våra tacoskal igår (ja, jag äter rester..det är gott! Pannkaka med tacos!) blev bruna och smakade skunk.

Jag är en lite orolig tjej ibland, och gas gör mig VÄLDIGT orolig, speciellt efter att ha bott i Italien och läst om alla explotioner i kök på grund av just gasspisar!
Jag är även den som ser till att pojkvännen tittar åt rätt håll på övergångställena i London. Jag lämnade faktiskt en smått hysterisk lapp till honom första gången han kom hem till mig. Jag var ute på jobb och kunde bara föreställa mig hur han skulle bli påkörd direkt utanför huset för att han tittade höger-vänster-höger och inte vänster-höger-vänster!

Jag är även den ni ska ringa när ert barn har svalt glas (Mata dem med bomull! Fibrena lägger sig runt de vassa kanterna) och så vet jag att man ska sitta i mitten av planet för att det är säkrast. Sånt har jag stenkoll på!

Jag är även en hypokondriker.. inte mycket men lagom. Jag tror alltid att jag har fått de konstigaste sjukdomarna man kan komma på typ galnakosjuka, difteri eller böldpetst. Magsjuka och förkylningar orkar jag inte bry mig om, inte tillräckligt spännande.  

Tillbaka till Tacoskalen - Gör inte samma misstag som jag, 1 minut räcker! Jag hoppas bara inte att pojkvännen känner den brända lukten i lägenheten när han kommer hem..

Glad på Spa

Imorgon ska jag vara en riktig liten lyxpotta!
 Min kära gulliga lilla mamma har gett mig och sig själv en härlig minibreak på Yasuragi Hasseludden.



Här ska vi lyxa oss i två dagar och få:

Ansiktsbehandling
Shiatsumassage
Energi massage
Floating
Skrubbar och ompackningar

och gå på bla :

Do in - Yoga liknande tror jag
Japansk Tecermoni
Japanskt bad
Mysig middag med egen kock
Meditation ( ja jag vet att det är flummigt, men jag kan ju alltid sitta och sova..)
Sushiskola

 Spa

Så jag ska smyga runt i en varm mysig morgonrock i 48 timmar, hoppas det är varmt iaf. Så jag inte behöver ha långkalsonger under..det skulle inte vara lika mysigt.

Vi kommer nog att vara en ganska lustig syn jag och mor, vi är lika stora, fast hon är äldre och lite vimsigare.
Vi pratar även lika mycket, så jag tycker riktigt synd om de som på något sätt kommer att bli utsatta för oss. 
Jag tror vi kommer att vara tvungna att springa ut från meditationen för att prata av oss på toaletten en stund. Mamma skulle nog aldrig klara sig en timma utan en rökpaus ändå. Ska bli kul att se hur det här artar sig..

Jag har inte varit så jätteofta på spa tidigare, är en stor förespråkare för att koka ihop mina egna masker och skrubber hemma. Men nu är det upp till test om deras helrenovering av mig kommer att vara bättre än min egen. Köket kommer nog att vara renare iaf..

nåja,men kameran åker med så ni får se!

Jag är avundsjuk på mig själv! Kan man vara det?


Kurt Geiger Sale is on!



Rean hos KG har börjat!

Allt finns på internet och det är först till kvarn! Marc by Jacobs skor för £395 istället för £529 inte dåligt eller hur?
Dax att börja mellandags shoppa!! :D
Kurt Geiger website

Julkalender den 19e Dec!

Ännu en julklapp till dig själv, jag vet men du har varit JÄTTESNÄLL! Klicka på lucka 19 så får du se vad jag spanade in att ni har även här i Sverige igår.







Why women have to eat chocolate!






Kissnödig

Idag när jag gick igenom NK efter min julshopping.( Ja det mesta jag skulle köpa fanns inte där, tror inte att 13 årig systern skulle uppskatta en minkpälsmössa eller en fin Orreforsvas.)

Iallafall så blev jag kissnödig, som vi små flickor med små blåsor blir allt som oftast.. så jag begav mig upp i expresshissen, den går fakstiskt RIKTIGT fort, vilket är grymt bra när man är kissnödig iofs. Däremot är det sjukt dåligt att man måste betala 5! kr för att få gå på toaletten på NK.

Jag har tidigare försökt förklara NK för min flatmate som "Swedens Harrods" men jag slutar nog med det nu. Jag skulle ha svårt att tro att mr al Fayed skulle tjuva in 5 kr var av sina kissnödiga shoppare för att få tillträda de lyxiga toaletterna.
 NKs toaletter är gamla och skräpiga och har ingen lyxig tvål eller fin musik. Inte ens en liten luktagott potpurri korg!

Nu var turen på min sida och jag hade en femma på mig, vilket faktiskt är mycket ovanligt, för jag är en extrem kortfantast. Men om jag nu inte hade haft det så hade jag antingen fått tigga, kissa i en kruka eller springa iväg nån annanstans där de har gratis toaletter.

Är inte det här negativt för NK? egentligen, blir man kissnödig under sin shoppingtur så finns det allså en risk att man skulle lämna varuhuset av kissnödighet? Är inte tanken med att aldrig ha klockor på väggarna och såna där saker de gör på Harrods och Harvey nics, att man ska stanna så länge som möjligt för att bli frestade att köpa bara lite till? 

Jag älskar egentligen NK, jag brukade gå dit och titta på fina Orreforsvaser med min farmor som var iklädd minkpälsmössa och det är ett härligt barndomsminne. + att de är de enda som säljer min Makebelive brun-utan-sol i Sverige.

Men gör toaletterna gratis mr NK man!

Julkalender 18e Dec!




Ge bort ett branchknep inom mode och skönhetsindustrin.. Klicka på lucka 18
!

Bloggning i sverige

Varför bloggar man? Kreativt utlopp? Tristress? Bolla åsikter med en mer eller mindre okänd publik?
 
I don´t know men det blir definitivt mer inlägg när jag är i London för där blir det mer dötid. Nu har jag lyxen att kunna spendera tiden med pojkvännen och vännerna, och då hamnar bloggen tyvärr lite längre ner på prioriteringslistan. Det är så svårt att engagera sig när man kan störa sin pojkvän istället.

Som tur är har jag min nya kamera, så att alla slipper se svettiga ut. Det kom till den punkten då folk gömde sig när jag drog fram kameran. Nån som är sugen på att se ut som om de just kommit ut från bastun? Any takers? Nehe..

Jag hade bestämt mig för att reta gallfeber på pojkvännen genom att vara med på så mycket stureplan.se bilder jag bara kunde nu när jag är hemma. Han HATAR det, mest hatar han att vara med själv, men han vet ju även att det finns en risk att jag övertalar honom efter ett par fiskargubbar.
Jag gör ett mycket bra "snälla annars kommer jag att tappa en liten tår" ansikte, det brukar funka!

Sen är det faktiskt sjukt svårt att tacka nej när Jan kommer med sina stora puppyögon. Han är ju trots allt deras bästa fotograf enligt mig.

Stackars pojkvännen pluggar idag, trött är han också. Jag vaknade närmligen inatt och hade en sån nästäppa att jag inte kunde andas, alls! Jag tror jag skrämde livet ur pojkstackarn för han slängde på sig kläderna och begav sig på apoteksjakt!
Därför sitter han trött och lyssnar på seminarium, när jag fullt utvilad ligger här på sofflocket och tittar på den nymålade färgen när den torkar och njuter av en nyrenoverad lägenhet. Hans nyrenoverad lägenhet. Det är bra att vara tjej ibland..och sjuk. Men bara lite.

Jag är en latmask!

Om jag börjar låta som den här tjejen, ge mig ett virus eller nåt!


Julkalender den 17e Dec!

En bra present till flickvännen, bästa kompisen eller kanske dig själv? Klicka på lucka 17!











Presenter


Allt det här fick jag i födelsedags present!

Det är från vänster högst upp:

Casall Yoga matta - Nu ska här yogas!
Savon de Marsaille tvål - doftar helt underbart.
Spa presentkort på liveit.se + Sturebadet - snygg ska jag bli!
En underbar tavla med ett foto på mig och pojkvännen i Cannes i somras
Vaser från Nordiska Galleriet - För en litenliten blomma.
Lanvin solglasögon! - wow! apsnygga!
Nintendo DS + Braingames!  - Jaaa, here i come london tunnelbanetristress!
3 vackra ljus - från Mamma
Härligt doftljus från Broste
2 superfina silverarmband med rosor på - när jag tröttnar på stora bangels, så blir det fint och romantiskt.
 

 

Vissa av sakerna är såklart till både mig och pojkvännen, men jag tror nog att jag snor dem mest hihi!
Jag fick även spabesök på Hasseludden av kära mor, choklad, blommor, dvd, champagne och vin.
 
Jag är världens mest bortskämda människa!

My wardrobe..

.. jag blir till ett litet partyyrväder när jag äntligen få komma hem, men nu har jag dock varit lugn i ett par dagar. Eller iaf sedan festen i söndags.
Jag har tagit tiden till att reflektera över party outfits och kommit på att jag är ganska dålig på att variera mig, det är ett gäng saker som på något sätt alltid lyckas smyga sig in.

Berkertex väskan, Miu miu skorna, det breda second hand skärpet, Nitskorna, Nitskärpet från H&M, Örhängena från Hamburg och hårbandet med silver brochen även den från H&M.

De åker oftast på, sista sekunden sådär när man är på väg att gå. Det sista lilla ombytet du vet.. det är då de smiter in i outfiten, de små busarna!

Annars känns det som om jag har satsat på svart och lila. Jag tittade tillbaka på mina partyensambles som jag har lyckats slänga på mig sedan jag kom till sverige och konstaterat att jag är lite dålig på att variera mig i färg med.



Min födelsedagsoutfit var en härlig H&M klänning jag klippte av en volang på så den blev lite kortare, och tog av axelbanden. Det blev himlan bra tycker jag. Annars har det blivit min D&G kjol med body ett par ggr.. Jag är bara lat, jag borde ha mer fantasi. I julklapp önskar jag mig fantasi!
 

Julkalender 16e Dec.

Hjälp, nu är det snart jul, har du shoppat alla julklappar? Behöver lite hjälp med något åt en trött mamma? Klicka på lucka 16!



Mee 25!

Här bjuder jag på lite bilder från min 25 årsfest jag hade igår! Det var ca 30 pers i vår nya lägenhet och det var superkul!

 

1.Fyra syrror och en nöjd kille! Alex är Steffis pojkvän från London. Annars är det Nickis, Steffi, Isabelle och jag.
2. Fest i köket, vi hade julbordsplockmat.



3.Födelsedags sång, lite generande tycker jag..
4. Min flatmate Nathan och hans söta flickvän Sarah var över från London!



5.Jag fick presenter! jaaaa! Jag berättar mer om dem sen.
6. Äntligen fick jag tillåtelse att lägga upp en bild på pojkvännen, Kristian! Lite lullig, men söt..

Nu är jag fasiken vuxen. Jag har ju trots allt redan revisor, eget företag och parmiddagar!

Julkalender 15e Dec!

Ett julklappstips för alla grabbar, klicka på lucka 15!



Julkaldender 14e Dec!

Behöver syrran skaffa sig lite stil? Ge henne det som ligger under lucka 14!


Ja, jag gick ut.. igen



..det var ju trots allt min B-day. Dagen till ära har min kära flatmate Nathan äntligen pallrat sig hit till Sverige. Jag tror att han gillar hela grejen med alla blonda tjejerna och mycket drag på Laroy!

Tidigare på dagen hade jag och min kära pojkvän snörat på oss grillorna och svängt om ett par varv på kungsans isbana. Det roligaste var nog alla små barn som fastnade i pojkvännens famn när han svishade runt på sina hockeyvana griller. Han var barnens räddare! Lovande för framtida planer ;)

Jag däremot försökte mig på isprinsessa, men blev mer och mer röd om nosen för varje sekund. Inte en snygg look!



Därefter blev det råbiff på Tures, såklart!
Middagen blev på Riche och pojkvännen lyckades spilla ett helt glas öl i knät på mig. På min fina Dolce and Gabbana kjol! Killarna på toaletten såg glada ut iallafall när jag stod där inne och försökte torka av så mycket som möjligt. Resten av kvällen luktade jag alkis, men det brydde jag mig inte om för nu är jag 25!!

Julkalender 13 dec!

En liten busig julklapp till dig själv kanske? Öppna lucka 13!


Jaaaaa!

Jaaaaaaa, jag fick en ny kamera av pojkvännen! Nu kan jag faktiskt ta ordentliga bilder till Evert!!!!
Lycka!

Julkalender 12e Dec!

Eftersom det är min födelsedag idag så får ni en bild på mig och ett julklappstips till mig! Klicka på Lucka 12!


Julkalender 11e Dec!

Kan du inte komma på vad du ska ge mormor? Det här är ett bra litet tips! Öppna lucka 11 och kika lite!


My walk in..

Det är så otrolig skönt att vara hemma i sverige på riktigt!!
Bara själva grejen att köra en brunch utan att behöva ta tunnelbanan.

Idag har jag köpt julpynt.. för 1000kr! Och då ingick inte ens granen, toppstjärnan, mattan, foten eller julstjärnorna till fönstrena. När blev julpynt så dyrt?
Sen kanske jag tog i lite väl mycket..det är så lätt att bli lite medryckt i julstämningen.

Vi renoverar om i lägenheten så just nu är det vitt damm överallt, jag har helt plötsligt bara gråaktiga kläder i min garderob? Jag är glad att det är över snart!

En annan sak som gör mig glad är att jag nästan har en walk in closet. Det är något jag har drömt om sedan jag var valp. Jag har visserligen nästan kastat ut pojkvännen med min packning för en månad, men än så länge så är han mest glad att jag är hemma.

 image27

Alla brudarna på julfest!



Innan vi stack till Agenturens julfest så gled vi in på Cocoon för en drink.
Kocken blev helt till sig över alla flickorna och skickade ut mat och dryck i mängder. Han fick även en av kyparna att ta den här härliga gruppbilden på oss.

Från vänster: Helena (svenska), Laura, Louise, Bailee (sittande), Gemma (som var ute för första gången efter bebisen), Fiona, Lara och jag själv såklart!

Mirakel creme?

Serum


Jag var så nyfiken på Boots Protect and Perfect Beauty Serum som ska vara den nya mirakelcremen. Så jag köpte en tub själv för ett par veckor sedan. Nu är jag ju inte världens rynkigaste kanske man tycker, men det ska börjas tidigt.
Jag har använt crémen i 3 veckor nu, dvs snart hela tiden som är rekommenderad (4 veckor för markant skillnad).

Jag måste säga att jg gillar den, den är mjuk som silke på huden, jag tycker bestämt att den har blekt min enda solprick och huden har faktiskt blivit mjukare och rosigare.

Jag tänkte göra en mer vetensaplig test på min mamma om ett par veckor så får vi se hur det går. Men jag skulle rekommendera den till under 30s också om än så bara för känslan.

du kan köpa den på Boots hemsida

Julkalender 10e Dec!

I lucka 10 hittar du en fint present till Storasyrran!


Julkalender 9e Dec!

Kanske bästa killkompisen ska få en julklapp? Klicka på lucka 9!


Svensk nyår!

Eftersom jag nu är i Sverige, så lägger jag upp en svenska klänning att strutta runt i på nyår!

Klänningen är från Acne såklart, ursnygg LBD! Passar även den lite kurvigare donnan.

Ps. Kolla in alla sköna saker på nyöppnade webbutiken Kjs Laundry!! De har bl.a Alice Ritter, Sphere One, Rebecca Tailor och Mike and Chris! Ds

Spicegirls!!


Spice up your life!

Kvällens outfit

Vi snabbade oss ut på glöggkväll följt av utgång igår kväll.
Man måste ju köra igång direkt ;)
Jag köpte den här rosa kjolen på Portobello market för över 2 år sedan, men jag har liksom inte fått användning för den , förens igår. Vad tycker ni?
image26
Jag har även på mig en body från American apparel, min berkertex väska och mina ebaystövletter! Det var en soft kväll!


Adventskalender den 8e dec!

Eftersom jag inte kom i närheten av internet igår så får ni gårdagens lucka nu istället. Förlåt för förseningen! I lucka nummer 8 gömmer sig någonting att ge sin gammelmorbror.


Hej Alla Vänner!

Nu sitter jag här med rullar i håret och försöker måla naglarna, laga falukorv och blogga samtigt. Det är dagen som vi alla har längtat efter. (Iaf jag).. det är MOTs julfest, men ännu roligae är att idag börjar mitt JULLOV!

Så from 14.00 imorgon kommer jag att blogga i Svenskt territorium! Jaaaaa!
Tyvärr blir det inget morgoninlägg efersom datorn ska packas ikväll. Jag måste vara på Heathrow kl 08.30 så det hade nog inte hunnits ändå. Möjligtvis om jag får tag i nåt trådlöst nätverk där..

Jaja, vi ses hemma i SVERIGE!!


Julkalender lucka 7

Kan inte komma på något bra att ge din bästis? Oroa dig inte, klicka på lucka 7 istället!



ps. finns på kyssjohanna.se!

Little Nat!



Jag har aldrig velat ha buskigare ögonbryn (mina är som en snårskog redan), Utstående alvöron eller konstiga små virvlar fram i pannan.
Detta fram till jag såg Natalia Vodianova för ett par år sedan. Hon satte ett helt skönhetsideal på ända. Men hon är så härligt magiskt trollig skirt vacker!
Speciellt med tanke på att hon blev scoutad på en marknad i ryssland när hon stod och sålde grönsaker i ett stånd för att kunna försörja sin familj.

Snacka om askungesaga *suck, jag får en tår*

Min Egentliga Önskelista

Jag är oftast ganska dålig på att önska mig saker, men detta är vad jag efter noga övervägande faktiskt vill ha:

Ny Hårtork
- gärna nåt snoffsigt turbomärke så jag inte behöver stå i en timma hemma på morgonen. Jag har MASSOR med hår!
Yoga matta - att ha i sverige när jag är hemma. Jag har ju redan min Yoga dvd med mig.
Presentkort på H&M - ja, det är riktigt kul hur mycket bättre H&M är i Sverige än i London.
Ny Kalender - Med en dag på varje sida så jag får plats med allt.
Dogeared wishbone halsband - ja jag vet att jag tjatar, men det är jättesnyggt!
En hälsocheck - Jag är lite av en hypokondriker, så det skulle hjälpa mig att somna lättare på kvällarna.
Ny Biotherm ögon créme  - Min gamla är jätteslut!
Nintendo DS - Jag vill spela braingames!
Kamera - min suger gammal strumpa!
Bottega Veneta väska - Jag kan ha den hela livet.
Marc Jacobs svarta iceskate sko - i strl 35 tack!
Svarta snowjoggers - strl 35 ½.. de ska vara lite rymligare..
Svarta strumpor - kan man aldrig få för många av..
De här örhängena - från asos.com


Hm.. nu när jag började tänka kom jag på en miljon grejer..

Legender!



Legendariskt foto av Kate Moss, Grace Jones och Skin backstage på Alexander McQueen, Fall 2004 RTW.
Ett extra plus är "bear pussyn" Grace har på sig. Den som spås vara en av "must haves" i vinter.

Julklappslista

En annan önskejulklapp skulle vara den här underbara klänningen från Miu Miu

Oyster dress large view

En champagnefärgad bubblehem klänning är precis vad jag behöver till jul! Den kostar ju "bara" £695
men den skulle passa perfekt med Marc Jacobs Christina väskan..

Snälla tomten!!

Glamouröst drömmande..

Jag tänkte drömma mig bort från det kalla vädret idag och sammanställa en drömoutfit till sommar i Cannes istället!


Jag hoppas att glamouren håller i sig till sommaren, jag vill vara lika faboulös som farmor var på sin tid!

Skor: Yves Saint Laurent cruise collection
Solglasögon: Chanel cruise collection
Klänning: Kaleidoscopisk shift dress från See by Chloé cruise collection.
Bikini: Emilio Pucci cruise collection
Väska: Bottega Veneta
Läppstift: Chanel
Parfym : Coco från Chanel
Armband: Lara Bohinc

Julkalendern 6e dec!

Idag innehåller julklappskalendern en perfekt present till en stolt pappa!

Klicka på lucka 6 för att ta en titt..

I want Candy!




Snön ligger vit på taken, endas Tess är vaken..och hon är helt galet godissugen!! Mums...

Cool Reklam!


Med Mona Johannesson

Posh Posh

el0108cover_lay2.jpg

Vikkan Beckham rockar på nya omslaget av Elle! Jag gillar inte henne som person.. vem gör det efter hennes LA dokumentär? Men hon ser cool ut på omslaget. Jag diggar hängslena och att plutet är nästan minimalt.

Bild: Perezhilton.com

Avdelning konstiga bilder..

Här är min bild som sitter över hela varuhuset Harvey Nichols!

image25

ja, det är den som jag pratade om innan när jag enbart har på mig en ost!!
Det är för Harvey Nichols nya gourmet mat våning. Mixing food and fashion. Kallt var det iallafall!

Tomtetider..

Jag har kilat runt som en liten tomte idag..

lyckades glömma kreditkortet i en butik och var tvungen att åka hela vägen tillbaka till butiken igen. *suck*
 Men jag hittade en del fina julklappar. Tyvärr så läser flera i min familj Evert, så jag kan inte avslöja någonting nu. Jag tänkte däremot ta lite bilder och publicera efter julafton. :D

image23

Jag köpte äntligen en pufferjacka. Den är i bombarstil och har som en extra stickad tröja inuti som är hur gosig som helst. Jag tänkte bära den med ett svart lackskärp i midjan för att få lite mer form i den 
Jag är så glad att jag hittade den här härliga jackan på River Island. Nu kommer jag att vara hur varm som helst i jul och även på skidresan i Maribel i februari!

Julkalender 5 Dec.

Lucka nummer 5 innehåller en present till trötta storebrorsan!








Världens bästa musikvideo..



Om jag någon gång är lite deppig så kollar jag in den här musikvideon. Helena Christensen är så otroligt vacker!
Sen hjälper det förstås att låten är helt härligt smörunderbar!

Ariane Poole

Ariane Poole
När Ariane sminkade mig idag använde hon enbart sina egna produkter från hennes eget märke "Ariane Poole London" som hon har haft nu i snart 5 år.

Hon tröttnade på alla fel med alla makeup produkter hon använde i sitt yrke som makeupartist och bestämde sig för att skapa ett eget märke som skulle inrikta sig på smink som var bra för huden och utan kemikalier.

Ariane har varit makeupartist i snart 25 år och räknas till en av de bästa i branchen hon har jobbat med några av världens bästa fotografer, modeller, kändisar och även kungligheter.
Hennes make up är populär hos alla som har provat den. Tidningar som Marie Claire och Elle har ofta med hennes produkter på sina beauty sidor.
 
Ariane själv är en härlig, glad person ursprungligen från kanada. Hon delar gärna med sig av sina tips och gjorde verkligen min del av plåtningen lätt. Det är så ofta man får lida sig igenom dålig sminkning i mitt jobb.

Mina favoriter är :

     
1. Zen blush i soft dusty rose - passar de flesta!
2. Heated Eyelash Curler - perfekt varm tång som böjer dina fransar efter du har applicerat mascaran.
  
3.Gel Eyeliner - För en perfekt linje. 
4. Powder Pencil - den du kan sudda ut till en ögonskugga!

Titta in På Arianes hemsida!
Hon har lovat att skicka lite saker som jag kan lotta ut när jag får lite fler läsare ;)

Make up

Nu är jag lika trött som jag var imorse. Lång dag, men rolig!
 
Vi gjorde ett "hur man sminkar sig" reportage.
Det är alltid intressant. Speciellt eftersom make up artisten var ingen mindre än Ariane Poole.

Jag lyckades få med lite bilder på mitt lilla minne jag alltid har med mig så här får ni se..
   

Ok, nu får ni se mig HELT osminkad.. läskigt. Foto 2 är en dag look.

Ariane la på en primer, ett tunnt lager av foundation, duttade på lite concealer under ögonen. Många lägger den för nära ögat istället för i själva ringen. Vinkla huvudet neråt så ser du ringarna ordentligt. Ja man ser ut som en zombie, men det funkar för att lägga på concealern på rätt ställe.

Därefter la hon en gnutta puder bara i T-zonen. Överallt annars blir man inte så glansig utan det blir bara torrt om man lassar på med puder. Var försiktig så att pudret inte är för rosa bara. 

Efter det fixade hon ögonbrynen med en vinklad pensel och ögonbrynsskugga. Hon borstade brynen neråt och la färgen bara i toppen av själva brynet. För en fräsh lätt make up. Hon fixerade med genomskinlig mascara.

På kinderna använde hon en gammelrosa blusher i kakform, men hon tycker att cremérna nuförtiden oftast är bättre. Var noga med att välja en som inte är för oljig eller har för lite pigment. Le och måla på högsta delen av kindbenet "bullen" och lite upp mot öronen..Om du vill att den ska stanna på hela dagen så ska du pudra ovanpå och sen dutta på lite mer.

Hon la även en lätt ljusgrå ögonskugga på ögonlocket. Grå är en färg som passar de flesta! Den la hon över hela locket och halvvägs upp mot ögonbrynet. Hon duttade även lite under ögat för att rama in.

Mascaran är bara ett lager vattenfast. Så att det håller hela dagen och sen även på kvällen.

Läppglanset är ett ljust ljust brunt nude läppglans. Passar perfekt när du inte vill se för målad ut.

   

När du senare vill gå från dag till kväll så krävs det inte så mycket. Håret är tångat till tusen förstås.

Nu gjorde Ariane någonting ovanligt, hon la på ögonskuggan med en penna! För en sotad look så funkar det mer en svart mjuk penna som du duttar med på ögonlocket och sen suddar ut med fingertippen. Många gör felet med att bara lägga ögonskuggan på själva locket när knepet är att gå över globlinjen en smula. Annars ser det bara ut som om du har djupt sittande ögon.
Lägg skuggan under ögat, om du vill att ögat ska se större ut ska du koncentrera den mesta färgen precis i mitten av ögat både uppe och nere. Hoppa över att måla hela vägen till ögonenvrån på båda sidorna. det får ögonen att se mindre ut.
Hon borstde även i lite mer färg in i ögonbrynet, bättrade på blushern och pudrade lätt.
Två tillskott var 3 st lösögonfransar (enstaka förstås) per öga samt highlighter längst med toppen av kindbenet och under ögonbrynet.
Hon avslutade med en flytande svart eyeliner både över och under ögat. Samma gäller där, bind inte ihop övre och under fransraden för en mer öppen blick.
Läppglanset är en hallonröd stain. Inte för glansig men inte för djup som hon ringade in men en läppenna i min naturliga färg. Enligt Ariane behöver du bara en läppenna, den i din egen naturlig läppfärg. På så sätt slipper du den där fula linjen som blir efter ett par drinkar.

Börja med en svart klänning med lite urringning och en snygg scarf eller halsduk, kombinerat med lågskor och tights. Ta med dig ett snyggt halsband och höga klackar så kan du byta om var som helst!

Ready to go!

Julkalender 4e Dec!

Idag öppnar vi lucka 4 som innehåller någonting att ge till lilla Mamma så hon kan slappna av!


Tidig morgon..

Nu sitter jag här med morgon thét och en macka och är hur trött som helst! *gäsp* Jag är verkligen ingen morgonmänniska, men jag måste upp och jobba lite.
Jag ska plåta en beauty/make up story för Healthy magazine. Jag gillar beauty, det är lite kul att bli uppsminkad till tänderna. Allt hänger bara på ansiktsuttryck. Lite som teater nästan.
jaja, nu ska jag sluta pladdra och hugga in på min leverpastejs macka! Pojkvännen var snäll och tog med hemifrån!

Puss

Julkalender!

Min julkalender är en smula annorlunda. Detta är en "vad ska jag ge i juklapp? kalender".

Varje dag tipsar jag om något kul att ge bort. Idag är det till lillasyster i nedre tonåren.
Klicka på 3an på kalendern för att öppna luckan!



Julklappslista

Eftersom jag inte är miljonär så tänkte jag istället hitta på en önskejulklappslista!

Idag vill jag ha:

Marc Jacobs Christina Bag
Jag börjar tröttna på alla tråkiga människor och deras Chanelväskor. Det finns fler liknande modeller från andra märken. Min favorit för tillfället är Marc Jacobs Christina bag. Elegant men ändå lite rough. I like! Finns i vitt också..

Sensuell Mystik



Jag vill gå på fest och bära hennes svarta spets makeup runt ögonen. Det är så glamouröst, mystiskt och sensuellt. 

Evert önskar alla en mysig första advent.


Dazzling New years!

 

 
Mitt uppe i Nyårsklänningen?
Här är de snyggaste, men samtidigt inte dyraste klänningarna att satsa på!

Första raden - Warehouse
 1. Lace tired dress, £85.
2. Embroidered emblem dress, £80 (Ja, det är den Daphne har, men den är ju så fin)
3. Metallic Maxi dress, £120
4. Rushed tier mini dress, £55

Andra raden - Oasis
1. Lace and satingbandeau dress, £85
2. Sequin 20s dress, £95
3. Pleat neck  scoop dress, £50
4. Satin bow dress, £80

Tredje raden - Topshop
1. One shoulder dress, £38
2. Sequin babydoll dress, £75
3. Pleat strap dress, £50
4. Frill sleeve belted dress, £45

Dessa 3 butiker finns ju även i Sverige, men tyvärr har jag bara priserna i pund här. Men räkna gånger 14 ungefär så får ni priset i kronor.

Annars kan ni ju beställa från Asos, de här är mina favoriter!



  
  

Mysig helg!

Nu har pojkvännen varit här hela helgen.
 
Det har varit jättemysigt! Men han vill ha mycket uppmärksamhet så alla mina blogginlägg har varit små men fina.. Precis som jaaaaaag! Haha! Pojkar behöver så mycket uppmärksamhet.

Nu ska jag jobba hela veckan så hårt jag bara kan, köpa en massa julklappar OCH GÅ PÅ AGENTURENS JULFEST! Jag lovar att ta med mig min kamera! Det lär bli smaskigt..

Och sen på lördag kommer jag heeeeem!!!! Jag har redan bokat fika på söndag med min jättegamla (allså hon är inte jättegammal utan vi var kompisar sedan vi gick i skolan)  bästis Anette som jag inte har sett på år och dar. Det ska bli så himla himla kul!!

Jag får ju som sagt var vara hemma en hel månad. Så boka in fika i kalendern mellan den 8/12 - 7/1 och glöm inte bort min födelsedag den 12/12.Jag önskar mig en fin kommentar på Evert av er alla ;)

Puss!

Glad..

Jag ser helt sjukt glad ut på månadens cover av Health and Fitness magazine. Varför väljer de alltid bilderna när jag ser ut som en galen haj som ska till att svälja någon nästa sekund?
 

Mitt lilla bo..

Jag var som sagt var tillbaka på Habitat idag och det blev lite saker förstås. Pojkvännen ska ta med sig ett gäng grejer till Sverige imorgon..men jag var ju tvungen att köpa lite saker till min fina lägenhet här också..
 
Detta är vad som blev köpt, och de under är de jag önskar mig av tomten!

Vikkan för Marc..

Jag vet inte vad jag tycker om själva Victoria Beckham - Marc Jacobs grejen.
Jag är som ni kanske kommer ihåg ett stort fan av mr Jacobs stil. Men är det verkligen Victoria Beckham vi vill se i hans kreationer?
Känns hon inte lite mer Versace eller Cavalli och att Marc Jacobs är lite för ungt och hippt? Vårkampanjen har iallafall blivit plåtad av ingen mindre än Juergen Teller. Så vi får väl vänta att se.

 


Jag tror däremot att Kirsten Dunst för Miu Miu kommer att bli prima finfint. Hon har den rätta knycken!

RSS 2.0