Ikväll, vilken kväll!

Ikväll ska jag och min vapendragare Siri göra staden osäker.

Nu är hundarna tillbaka hos mamma och vi lyckdes t.o.m smuggla in dem på mocco och ta en fika. Det är en bedrift med tanke på att de är ganska stora!

Om ni ser oss ute ikväll, kom gärna och säg hej!

puss!
image287
jag och Siri just nu!


Ikea

jag kan inte få nån kamera att fungera tyvärr. Nedrans attansuschling!!

Jag som har så många recyclade påhittiga små outfits på mig för tillfället. Jag tar verkligen vad jag har. Men jag kommer ju tillbaka hem till London och min laddare på lördag så vi får stå ut till dess.
Sen åker jag till Barcelona på söndag, kommer tillbaka tisdag och åker till kapstaden på Onsdag.

jag bloggar hela tiden som vanligt!

Idag var jag på Ikea. Jag gillar Ikea i London, men Ikea i sverige blir lite svenskoverload. Alla dessa saker gör mig heeelt snurrig. Jag var tvungen att lägga mig ner i ett bärg av "luddar" (pälsig matta) och snussa medan pojkvännen febrilt genomsökte varend liten vrå. Vi ville ha gardiner och överkast. Vi kom därifrån med servetter och ett grytunderlägg. The IKEA effect!

Imorgon ska jag lämna tillbaka de små busiga voffisarna som ligger o sussar som 2 bruna korvar här brevid mig i soffan. jag kommer att sakna dem, men mamma är hemma och mår bättre nu så det är bara att ge tillbaka.

Det ska bli skönt att få sängen för mig själv igen, Ja och pojkvännen på ett hörn förstås.. ett litet.



Nya invånare på min crémehylla

jag glömde ju att visa vilka bra grejer jag köpte när jag var på Heathrow senast!

Estee Lauders Advanced night repair

image285

Jag har alltid sett den här lilla bruna burken i min mammas sminkskåp. Jag tror faktiskt att flera av er har sett den här flaskan förut för den har funnits i 20 år nu. Jag har alltid trott att den var för äldre hy så därför har inte tanken slagit mig att pröva den förut. Men så är det inte alls. Alla åldrar, alla hudtyper står det på den.

Den är inte en typisk antirynkcreme utan även en som förebygger för framtiden. Det är det vi runt 20-25 behöver. Vi vill fånga rynkorna innan de uppstår helt enkelt. Im sold!

Jag kör på den på kvällen före min vanliga nattcréme och jag måste säga att huden ser lite gladare ut på senaste.

Mest så tycker jag att det känns bra att ha 20 års beprövad formula i en grymt snygg retroflaska stående i badrummet. Ett stycke skönhetshistoria helt enkelt.

Vad jag också köpte var en tinted moisturizer. Jag använder bara foundation om jag ska ut eller om jag jobbar så i vanliga fall går jag helt utan. Så jag frågade runt lite bland make up artisterna om vad jag borde lägga på de där dagarna då huden ser lite grå och ledsen ut. och jag fick ett enhälligt svar:

DayWear Plus
Multi Protection Anti-Oxidant Moisturizer SPF 15 Sheer Tint Release Formula

image286
När jag först provade den så såg cremen helt grå och gyttjig ut, men så fort jag smörjde på den så fick den en jättefin färg så smälte direkt in med min hudfärg. Den är superlätt men får en samtidigt att se frisk ut utan att synas.
Ett plus är att den har både spf och att det faktiskt i slutändan är en fuktighetscréme. Å så luktar den gurka!


Min hy är ganska känslig för förändringar men båda de här crémerna har funkat jättebra.
Man måste verkligen våga prova ibland!



sömnlöst

Jag är en zombie. Jag tror mina ögon var stängda ungefär i 10 minuter sammanlagt i natt. Min kära mor har nämligen låtit voffarna sova i sängen. Vilket är ok om man är ensam i en stor dubbelsäng och hundarna är små. Men att vara två med två fullvuxna jyckar i sängen funkar liksom inte riktigt. Speciellt eftersom de inte kan ligga still! De ska upp och ner och gosas och bitas. När de väl somnar så har man nosen i örat och så snarkar de!

Låt aldrig era valpar sova i sängen!

Oh, no nu kom brevbäraren...

Skrik och Panik på nya äventyr.

Jag och Cissi åkte till hundstallet i åkeshov och hämtade min mammas två små röda monster. Etersom mamma ligger på sjukhus och ingen annan fanns hemma så hamnade de där. Stackarna! Så vi åkte och löste ut dem 1620 kr kostade det. Ajaj- där försvann veckans shoppingbudget!

Men nu ligger de här på golvet och snusar efter en stor brunpluttsmiddag och en kisspaus.

De kallas inte för skrik och panik för intet, men när de sover är de ju så himla söta.

Systrarna Nelly och Tindra Irlänsk Setter.

image284

Utmaning

Eftersom min lilla mor inte mår särskilt bra och mitt jobb jag skulle haft idag och imorgon blev flyttat så stannar jag här enda till på Lördag. Jaaaaa!

Men, jag har ju bara kläder med mig för 4 dagar, inte 9! Oups..
Jag tror förresten att jag har lyckats stjäla pojkvännens kamera så ni får se min kamp med min pyttelilla garderob. Som tur är har jag iaf de nya Sass and bide jeansen och Ella Moss klänningen.

Hm.. men jag måste nog springa ut och köpa lite nya trosor iaf.

Puss

Stureplan.se

Jag tror att någon är hemligt kär i mig på Stureplan.se
image282
Jag blir självklart väldigt smickrad.
Idag tog jag mig en lunch med en av mina favoritpersoner, som faktiskt jobbar lite åt stureplan.se. Kan det vara...?
Vi åt köttbullar på Prinsen. Klassiker!
Erik Zetterberg är en sån kille som ALLA gillar. (Speciellt tjejerna) Han ser inte bara ut som världens snällaste, han ÄR världens snällaste. Det är ovanligt på Stureplan.

Nu tror jag inte att Erik är kär i mig utan att han kanske är snäll och gullig och vill få mig att känna mig lite speciell när jag är hemma. Om han nu har något med listan att göra... Har han?
Hela stureplan.se är ju lite hemligt sisådär.

Om du inte känner Erik så är det på tiden att du går fram och säger hej. Han ger väldigt bra Bamsekramar med..

image283
Så här ser han ut. (så ni kramar rätt kille..)

Bilder: Stureplan.se

Fashion Week - Balmain

image281

Rock och punk influenser
Leopard, Zebra och Phytontryck
Klänningar med en bar axel
Skinntighta läderoutfits
Androgyna kavajer
Tyllklänningar
Fransade skor

Hela kollektionen känns specialsydd för Kate Moss. Skulle hon inte se helt underbar ut i varenda plagg?
Jag vågar mig på en gissning att hon hade en liten plats i Christophe Decarnins moodboard inför den här kollektionen.

Jag själv skulle nog välja vissa detaljer som inspiration, men jag tror att det bara är långa smala modelltjejer som kan komma undan med tighta läderbyxor.

Men det är snyggt eller hur?

Dagen outfit, om jag var rik och känd.

Nä, nu hände det jag var rädd för. Mitt kamerabatteri tog slut! Och jag som inte ens har med mig laddaren.

Det ser faktiskt ut som om jag stannar här till på lördag, så stora hundögonen ska på så kanske jag kan tigga till mig pojkvännens kamera.. Hoppas, hoppas.

Jag som hade på mig min nya Ella Moss topp/klänning. Jaja, ni får väl se den vid ett senare tillfälle.
Istället får ni se min favoritklänning från Oscarsgalan.


Penelope Cruz i en underbar Chanel Couture klänning som Karl Lagerfeld har sytt upp just för det här tillfället.
Jag älskar urringningen med fjädrarna. Känns väldigt rätt just nu.

Själv skulle jag vilja ha en svart cocktail variant av den här som slutar ovanför knät. Hoppas Kalle L tänker i samma banor. Gud vad snyggt.

Vilken klänning är din favorit?

Todays special

image280

T-shirt - Berschka
Kjol - Åhlens
Kofta - Zara
Motorcyckel stövlar
- New Look
Grå strumpor och ullstrumpbyxor - H&M
Konduktörsmössa - Kookai
Armband - Miu miu och från Sydafrika.

Jag stannade hemma och shoppade istället...

Fortfarande hemma i Sverige. Jag fick stanna för agenturen, eftersom det var inget särskilt på G imorgon. Nu hoppas jag på att det inte ska vara något särskilt i schemat på onsdag heller ;)

Jag gick till en av mina favvobutiker Drylake idag. (Den på humlegårdsgatan). Där hittade jag precis just den Ella Moss toppen/klänningen som jag har tittat på så länge, på 70%!!

Det är inte klokt vilken tur jag har. Dessutom har de 70% på jeans från Superfine och Sass and bide. Och eftersom de faktiskt hade en strl 24 kvar i de svarta Sass and Bide jeansen så slog jag till på dem med!

Skynda fynda!

image278

Dagens

I dag på menyn har vi:

image277

Linne - James Perse
Kjol - Från Portobello market för 3 år sedan.
Stövlar - Karen Millen
Ullstrumpbyxor - H&M
Cashmere kofta - GAS
Hårband med rosett - H&M



Tröttis Söndag

Idag tog jag pojkvännens enorma kronancyckel och cycklade runt lite på stan. Det gick bra även fast jag inte kunde nå ner till pedalerna om jag satt på sadeln. Det var många människor som fnissade för jag såg ut som en 4 åring.

Jag och min kära gamla kompis Camilla åt en liten bakislunch på sushi huset på Brahegatan. De har den bästa Miso soppan i stan!
 Vi har inte träffats på jättelänge så det var jättekul att skvallra lite och uppdatera oss lite om vad som händer i våra liv. Det finns vissa vänner som man vet att man kommer att vara vän med jämt och det alltid är lika kul att träffas oavsett hur mycket tid som har gått. Hon hade f.ö en riktigt grytm snygg Dagmarkofta på sig. Jag fick tyvärr inte med mig kameran, så det blev ingen bild. *snurrig*

Efter det kilade jag upp till mitt föräldrarhem på nybrogatan och hälsade på min smått excentriska mor och de två busigaste settrarna i hela världen. Eftersom mamma renoverar om är det totalkaos i lägenheten och det blir inte bättre av att elektrikern har lyckat felkoppla en massa saker. Klickar du på ljusknappen i köket så tänds lampan i vardagsrummet och tvärtom. Mycket förvirrande!

Lilla Nelly har lärt sig göra high five med tassen, så det är det enda hon gör hela tiden. Man får små tassmällar överallt.

Det är meningen att jag ska åka tillbaka till London imorgon, men jag fnderar på att stanna någon extra dag om det inte är mycket att göra på jobbet. Jag åker ju till barcelona om en vecka idag och sen direkt till Kapstaden, så jag kan inte direkt casta i veckan. Vi får se hur det blir
;)
Jag har iaf bestämt mig för att jag är värd ett par Louboutin skor eftersom jag kommer att jobba så hårt nästa månad. Nu gäller det bara att välja modell och äta nudlar i en vecka.

Sthlmsparty!



Jag hade verkligen jättekul igår!
Vi körde först lite tacos och rödvinsvärmning hemma hos oss med ett gäng roliga vänner. Därefter begav sig hälften av oss till Laröj där vi mötte upp hela klubbisgänget och röjde skjortan av alla. Det är alltid lika kul när folk faktiskt släpper loss. Det händer inte på samma sätt i London. De är för noggranna om hur de ser ut utåt och vem som tittar och går mest ut för att networka. Trist!

Där träffade jag min läsare och nya kärlek Michelle. Hon är verkligen jättesnygg, gullig och snäll. Hon och hennes kompis Caroline hängde med oss under en stor del av kvällen.
De ska flytta till Paris alldeles snart. Jag är inte alls avis! Ni får gärna ta eurostaren över till London och hälsa på mig när ni vill! Jag blir så glad att jag har så gulliga läsare!

image275
Michelle med supersnyggt läppstift och nagellack. Go hot pink! (jag vill gärna veta vad färgen heter)

Efter Laroy fick vi skjuts upp till WR i en jättestor monsterbil. En hummer dvs. Varför heter det Hummer när den varken är röd eller går i vatten? I don´t get it!
Uppe på Whiteroom var det redan full kalabalik som vanligt. Massor med roliga och trevliga människor! Det roliga för mig är att jag inte se alla lika ofta längre, så då är det extra uppskattat när det väl händer.

Det var verkligen en lyckad kväll, om än något blöt sådan..

image276

Kvällens outfit

Body - American aparell
Kjol - Åhlens
Skor - Nya från Zara som jag blir jättelång i! YES!
Skärp - Beyond retro
Väska - Rellik
Örhängen - H&M i hamburg
Armband - Sydafrika och Miu miu

Sådär ja!

Nu tänker jag komma ikapp lite med mitt bloggande. Jag har haft så himlans mycket att göra så det har inte funnits nån tid. Men nu så!
Jag har haft en jättskön dag på staden med Pojkvännen och Snäckan. Vi åt lite lunch på Tures, spatserade därefter ut till KMK på Strandvägen och satt där i solen och drack lite kaffe.
Träffade Caroline Kusin. Hej Carro!
Vi lyckas alltid springa in i varandra just på KMK. Inte så konstigt kanske efterom det är en riktig liten mysspot.

image271
Jag återupptäckte min gamla H&M kappa jag hade glömt bort. :D

Sistersjobbet igår var jättetrevligt på det sättet att det var trevliga människor, god mat, soligt väder och inte allt för slitigt. Det negativa var att jag var sjukt trött, det var riktigt blåsigt och alla kläder var ganska ordentligt för stora för mig.
Jag kände att min styling var väldigt SJP med stort burrigt hår och coola accesoarer.

image272image273
De andra två tjejerna var verkligen jättegulliga, båda kom från Norrland. I like norrlänningar!
Jag blev verkligen superinspirerad av fjärliarna i håret, det ska definitivt inhandlas. Kan vara snyggt att fästa på skor, väskor..mm.

Make upartisten var Katarina Håkansson som har det härliga smink och skönhetsmärket "Håkanssons". Vi fick en hel massa roliga produkter av henne i slutet av jobbet. Jag tänkte gå ut ikväll, så här ska experimenteras med ögonskuggor och blushers. Jag lägger upp lite bilder senare.

image274
Så här så jag ut idag.
Kjol - Åhlens
Linne - James Perse
Kofta - Zara
Stövlar - Karen Millen
Strumpor - H&M
Strumpbyxor - H&M
Mössa - NK
Väska - Rellik

Mössan tappade jag tyvärr på Zara tror jag :( Jag hoppas verkligen att jag får tillbaka den eftersom det är en favorit som har hängt med i massor med år. Jag blir verkligen jätteledsen annars.
Jag fyndade ett paer superhöga jättesnygga skor på Zara. De är väldig YSL inspirerade om man säger så. Tänkte ha dem ikväll,

Nu ska jag vila lite innan det är dags för utgångsfixningen. Det är ju trots allt halva nöjet.

Ha en trevlig lördagskväll och kom gärna fram och hälsa om ni ser mig ute :D

Fashion Week - Just Cavalli



image270

70 - tal Glam Hippie
Blockfärger
Stora Blommönster
Påsiga väskor
Flamingos
Djurmönstrade ben
Rutor, brodyr, små blommönster.. ja. Typ ALLT!
En jätterolig kollektion full med allt du kan tänka dig i mönsteroch färgväg. Mycket 70tals "Charlies Angels" inspirerade.




I Sverige!

Nu är jag dödstrött så det blir ett kortis inlägg! Jag gjorde jobbet för Stuff som inte var så farligt alls faktiskt. Några av blderna blev riktigt bra tillochmed. Sen åkte jag hem till Sverige, sov 3 timmar och begav mig iväg till Sandhamn. Usch, kallt på morgonkvisten kan jag ju säga.
Men jobbet var slappt för mig eftersom jag egentligen bara var med på 2 bilder av de 10 som skulle plåtas. Jag satt mest och läste Elle och drack Thé. Väldigt skönt när man är en tröttis.
Jaja, jag lägger upp lite bilder imorgon!

Nu ska här dunas!!

Puss

Fashion Week - Moschino

image268

60-tal
Militär
Kornblått
Volanger
Halsrosett
Sjukt snygga stövlar (jag vill/ska ha)
Sammet
Tunna fransar
Ryttar influenser

Jag måste säga att jag inte har varit så jätteförtjust i Rosella Jardinis senaste kollektioner. Men den här är en fullträff! Såhär vill jag definitivt se ut i höst. Jag dreglar över stövlarna..

image269

Stuff

Hepp hepp, nu har jag kommit hem från gymet, tryckt i mig en stor sallad och ska packa för min helg i sverige.
Jag längtar som tusan!  Det jag inte längtar till är att bara sova 2-3 timmar imorgon natt. Jag kommer att vara en riktig tröttis på fredagskvällen. Ingen utgång då tyvärr.

Imorgon jobbar jag för Stuff magazine. Jag har tackat nej till dem flera ggr, men de har höjt priset varje gång så nu var jag till slut tvungen att göra jobbet. Bokaren blir argare och argare varje gång jag säger nej. Jag måste göra det nu även fast jag kanske inte känner att det är min starkaste sida.

Stuff är för er som inte vet en killpryltidning. De har en massa tjejer i bikinis som håller i olika elektriska saker.
Ja, killars dröm. Jag tror t.o.m att de skriver om fotboll och bilar. Vad mer kan en karl tänka på? Öl kanske?

Vanligtvis brukar denna sorten av tidningar boka glamoubruttor, men Stuff använder bara riktiga modeller från bra agenturer. De flesta av mina vänner har gjort Stuff, men jag vet ändå inte om jag är så bekväm med det.
Visst jag gjorde Café i höstas, men det känns lite annorlunda.
Men det är agenturen som bestämmer i slutändan så jag får väl gilla läget..

Jag tänker att vara stenhård och jättebestämd, Det blir inga rumpputar poser för mig iaf!!

jag har hört att de jobbar med en riktigt bra fotograf, så alltid något. De har ju trots allt jobbat med J.Lo, Ivanka Trump och Tyra Banks.



Direkt efter jobbet får jag iallafall sätta mig på flyget hem till kära sverige!
2 timmars sömn och sen taxi kl 05.00 för att påbörja min färd ut till Sandhamn för mitt jobb. Sen blir det relaxa och slappa hela helgen! Jippiii!!

Till Havs!

image267

Nu när våren är här längtar jag ut till havet. Det maritima modet kommer alltid insmygande i vårkollektionerna. Speciellt i år när 70 talet är en så stor influens och stars and stripes har synts på var och varannan kattgata.

Här är min maritima drömoutfit

Kavaj - Topshop
Byxor -Vivienne Westwood, Net-a-porter
Linne - James Perse
Väska - Bottega veneta, Net-a-porter
Skor - Steve Madden
Halsband - Asos
Namnarmband - Shopintuition

Onsdagen

Idag är jag jättetrött, har haft en hel del castings och sov inte särskilt bra inatt. Så det blir inga så väldigt ambitiösa inlägg idag tyvärr..

Saker jag har gjort idag:
Yogat i ett kontor för en massa människor som ska skriva en yogabok. Jag sträckte nåt i benet..
Missat tåget
Bokat sydafrikajobbet! Åker den 6e-14e.
Gjort tvåhandsvinkingen á la flygplansdirigerare på en sushirestaurang när jag inte fått tag i notan på 20 minuter.
Hängt med mina kära bokare på Zone kontoret.
Blivit raggad på av en indier (händer visserligen varje dag typ)
De är små, håriga och envisa. Jag tror att de tycker att jag som är liten ska vilja vara med en liten man. Hell no! Jag gillar långa killar som inte har lila öron tack! Inget ont mot indier, men det har aldrig funnits nån indinsk prince charming i mina drömmar när jag var liten. Möjligtvis Italiensk..

Steffi har fått 3 olika jobbintervjuer. Så det ska bli spännande att se hur det går!

Nepp, nu ska jag sussisnussa sååååå skööööööönt!

Jobb!

jag fick förresten Sistersjobbet. Det plåtas på fredag vilket betyder att jag åker på torsdag kväll istället för fredag kväll till sverige.
Jag jobbar på torsdag så det måste bli ett sent plan,och eftersom jag ska vara ute i Sandhamn strax efter 06.00 så får jag bara sova ett par timmar. Men jag är ung och stark så det borde nog gå bra. Sova kan jag göra när jag är en gammal russintant!

Jag fick även ett katalogjobb den 2:a, vilket betyder att jag åker till Spanien i 3 dagar. Kommer tillbaka den 5e och åker kanske till Sydafrika den 6e. Så nu har ni mitt schema. Jag ska blogga igenom alla dagarna som vanligt såklart!

Ni kanske är avis på min ledighet nu, men jag kommer att få jobba dubbelt så mycket senare!
Men jag älskar att jobba så jag är bara glad!!

Puss och nattinuffs mina vänner!

Lazy Monday

jag och Steffi har haft en härlig dag i solen idag. Eftersom jag var ledig. Jo, igen...!

 Det var soligt som tusan, men inte särskilt varmt så vi var tvugna att bylsa på oss rejält när vi gick på vår promenad till Kings rd. 
Steffi söker ett jobb här i London, så vi har lämnat in CVs på lite olika ställen. Det kommer nog att bli riktigt bra tror jag.

Eftersom det var så kallt får ni 2 dagens. Vi måste ju vara noggranna, eller hur?

Ute
 image262image263

Inne..
image264image265

image266
Våren är häääär!!

Varför säger folk att vädret är så dåligt i London. Jag kan ju säga att det klår Sverige med hästlängder. Jag tror t.o.m att det regnar mindre. Det är bara ren BS!
Det är varmare, våren och sommaren är längre och vintern är mild.

Jag är svensk i hjärtat, men hyckleriet måste sluta!
Sverige är säkert bättre på annat.. godis t.ex!

Fashion week - Missoni

image261
Cashmere
Dova färger med fylliga inslag av hallonrött, turkost och en mörk mintgrön nyans.
Vuxna sofistikerade skärningar
Krokodilskinns kuvertväskor

Missoni är det perfekta märket för kvalitet och tidlöshet. Det betyder visserligen att de inte är riktigt lika trendkänsliga som många andra designers. Men det är en fördel i det långa loppet.
Jag är sjukt sugen på en av deras flerfärgade halsdukar. Perfekt färgklick till en helsvart outfit.
Jag jagar halsduk plus missoni bikini på ebay just nu. (Inte second hand såklart.. urk)



Ni gillar!

Det verkar som om 2/3 av er följer Fashionweek.

 Vilket är imponerande med tanke på att jag vet hur många plagg som promenerar ner för kattgatan varje säsong.
Jag tror att jag är uppe i runt 2500 av de ca 5000 bilderna som ligger på style.com från RTW Fall -08.
*pust*

image260
Missoni RTW Fall -08

Men är man intresserad så är det otroligt inspirerande. Jag sparar ner alla mina favoriter in mina lookbooks och sen väljer jag ut mina favorikollektioner och presenterar här på Evert.
Så om du gillar F-week, men inte riktigt har ork och tålamod så kan du antingen köpa de stora tidningarnas, Vogue, Elle, mm, Fashionweek sammanfattningar. Eller så kan du bara kika in här hos Evert lite då och då. ;)

Nu är jag intresserad av att se vad ni mina kära vänner gillar bäst på Evert. Vad ni vill läsa lite mer eller mindre om.

Rösta till höger -------------->

Om det finns någonting annat ni vill att jag ska skriva om eller någonting ni vill ändra på så får ni mer än gärna skriva en liten rad i kommentarfältet.

Kraaaaaam!


Yeeeeey!!

Jag kommer till Sverige i helgen. Jippi!! Jag har både pojkvän och familj där hemma så det är verkligen något jag ser fram emot.

Jag älskar den svenska cafékulturen. Istället för att alla drar till en pub och ölar och vinar på eftermiddagen så sätter sig svenskarna och fikar. Sjukt civiliserat! Det är kanske därför svenskarna ligger efter i tjockis-alkis ligan och först i koffeinligan?

Det är så härligt att sitta ner och dricka kaffe ur en kopp eller ett glas istället för att springande dricka det ur en pappmugg.
När engelsmännen super sig fula så dricker sig svenskarna snyggare. Grönt thé är fullt med antioxidanter och koffein är fettförbrännande. Nu skulle jag inte rekommendera en kaffediet, men det är bättre än att knapra laxeringsmedel som många av mina kollegor gör.
  eller

Så när jag kommer hem ska jag ta en hälsomsam fika, shoppa i svenska butiker, äta ostbågar, titta på svensk tv, krama familjemedlemmar, krama voffarna och goselimysa med pojkvännen!

Jag längtar som tusan!!

Familjen:

image250image255image252
Pappa, Bissan, Låtsasmamma Aja och lilla Marina

image253image254
Mamma & Nickis

image256image257
Nelly, Tindra och Shiva

image259
Paliza

image258

Steffi har jag ju redan här. Så på så sätt är jag bortskämd.

I love my Dermalogica.



Jag passade på att beställa lite Dermalogica produkter från nätet. Det finns en del sidor som faktiskt har riktigt bra priser. Jag handlade från Beautyflash som är bra och snabba på att leverera.
Jag fyllde på min "Daily microfoliant" och tänkte även prova "Sheer moisture". Den har spf15 vilket jag tycker är jätteviktigt! Jag förstår inte varför inte alla crémer har solskydd?
Jag köpte den som inte har någon färg i sig eftersom jag har fått höra från make up artister att de flesta tinted mosturizers fakiskt är för rosa och passar väldigt få hudfärger.

Dermalogica är utan tvekan de mest använda produkterna på plåtningar och är de flesta make up artister är stora fans av märket. Jag älskar personligen deras "Multivitamin powerfirm" för ögon och läppar. Den är som silke.

Så chop chop! iväg till en dermalogica disk för en facemapping så du vet vilka produkter just din hud behöver!

Knasparty!

image246image247

Festen vi var på igår var helt galen! Det var ett stort 3 våningshus som brukade vara en ambassad som de hade hyrt och fyllt med divers udda människor. Det var maskerad, men det kändes mer som om det här folket inte behövde klä ut sig egentligen. Det kändes väldigt surrealistiskt med folk i bondagekostymer, galna änglar och en tjej gick helt enkelt runt topless. Det var tyvärr inget att se för de stackars killarna för tjejens kropp var väl kanske inte så välunderhållen.

image248
Louise och nyfunnen vän..

Jag gissar att det var en hel del droger närvarande, men eftersom jag är antidrog så brukar jag inte direkt gå runt och leta. Sprit däremot var det ganska ont om. Hade vi vetat det så skulle vi tagit med oss egen, som på den gamla goda skoltiden. Det var enbart housemusik på de olika våningarna, men för en gångs skull passade det in liksom.

image245
<-------------Boobgirl!!

Idag är jag helt fylld med fjädrar, det kliar överallt! Jag och Louise dök ner i en öppen spis fylld med fjädrar och ålade runt. Nej, vi var inte så särskilt fulla, vi blev nog bara en smula inspirerade.  

image249


Vi var helt klart festens mest underklädda sällskap.

Heaven or Hell?



Jag glömde att berätta att jag fick ett option för Sisters hemma i sverige för nästa vecka. Det skulle verkligen vara superkul att få göra något för ett svenskt märke för en gångs skull. *håller tummarna*

Idag ska jag, Steffi, Louise, Louises syrra och Betsy på maskerad. Vi ska till något hus mitt på Portman square. Låter fancy!
 Men man vet ju aldrig, så vi smörar in oss på M*vidas gästlista ifall att det skulle vara tråkigt eller fullt med gamla fulla gubbar eller likanande. Man vet ju aldrig här i London. Ingenting är ett "sure thing" här. Därför ska jag nog fylla mig själv och syrran med lite skumpa innan vi beger oss. Då vet vi att vi kommer ha kul på vägen dit om inte annat. ;)
 
Temat är "Heaven & Hell". ÅÅh så orginellt! Eftersom man blir lite trött på att klä ut sig till ängel eller djävul stup i kvarten så har jag och Steffi bestämt att vi ska vara demoner. Dvs horn, lösfransar samt svarta kläder. Ifall att vi måste gå vidare och inte vill vara helt utstirrade.
Nu ska vi springa ner på gymmet och slappa lite innan vi börjar den roliga delen av dagen. Dvs själva utklädningen.

Steffi plankar in på mitt gymkort och så går jag dit och säger att jag bara ska sola och då släpper de in mig eftersom de känner igen mig. Så vi har en perfekt liten busig 2 for 1 deal. ;)

image244

Bilder kommer senare!

Pöss

Fashion week - Zac Posen

image243

Musse Pigg öron
Spets och sammet
Volanger
Dova toner
Färgade ben
Fokus på midja och hals
Rosetter
Den härliga gröna favoritklänningen från förra hösten har fått en massa kompisar.

Friends for sale..

Förresten så klagade Anna Hibbs så mycket på att bli köpt på facebook på sin blogg, så jag köper inte henne mer nu *hmpf* Det är ingen rolig grej längre. Så det så!
Förresten så kostar jag $114,968 nu om nån har lite extra pengar som ligger och skräpar och vill ha en alldeles förträfflig ung dam i sina bästa år..

Tess Montgomery

Tess Montgomery

  • Value: $114,968

Godis och hattar!

Ja, jag hade rätt. Det var inte så särskilt privat i cafét på Topshop. Men det hindrade mig inte från att byta om och strutta runt i ett antal olika pyjamasbyxor med kjolen i armhålorna. Supersexy. Sen fick jag sätta på mig skygglapparna och springa snabbt snabbt ut ur Topshop innan det där j¤kla kreditkortet rymde upp ur väskan. Det har en tendens till att bli lite vilt i vissa affärer.
Självklart stoppade vi i godisbutiken. Lite plockfredagsgodis ska det vara iaf. Det och prövning av lustiga hattar och annat krams som är obligatoriskt vid Topshop besök..

image240,
Här i England måste du ha en buske i håret om du ska på bröllop. Steffi funderar på om det går att komma undan med en sån här? Nån som vet..? Inte för att vi ska på bröllop just nu, utan för framtida referens.

Dagens outfit
Lite lagom klyschigt sådär..

image241image242

Tess
Topp - Berschka
Kjol - American Aparell
Skärp - H&M
Skor - Office
Armband - från Sydafrika
Ullstrumbyxor - H&M (varma och sköna)

Steffi
Skjorta - Nyköpt från H&M
Ballerina - Stockholm Design, Trollskor
Klocka - DKNY
Jeans - Miss sixty

Nu tog vi "dagens" efter vi kom hem. Därför är vi båda trötta och illamående efter allt godiset. Borde ha lyssnat på det där mamma sa om godis och lördagar. Blää.

Efter en stadig frukost...

..ska jag iväg till Topshop. Jag ska för en gång skull inte handla, utan det är en klient som har valt att ha sin casting i cafét på topshop. Jag förstår inte varför. Det är ju inte direkt en lugn och avskild plats. Plus att mobilerna inte har någon mottagning där nere. Konstigt. Jag hoppas de inte vill att vi ska pröva några av deras produkter  - De säljer Pyjamaser!


H&M Shopping!

Det är grymt smart att gå ut och shoppa med någon som har annorlunda smak än dig själv. Det är otroligt lätt att snöa in på en viss stil av kläder. Steffi och jag har lika men ändå olika smak så vi plockar alltid ut olika saker. Men när vi väl står där i provrummet så är det lätt att pröva lite av varandras och hitta helt nya saker.

Så idag köpte jag en skjortklänning och en väst. Jag har hittils inte varit så mycket för västar, men det var Steffi som fick in mig på att pröva den och den satt som en smäck!

image238

Skjortklänningen känns väldigt Charles Nolan RTW Fall -08. Perfekt för castings!

image239

Ska matchas med vita tygskor och mitt nyshoppade marinblå repskärp från beyond retro som ligger hemma i lådan i Sverige.

I have a loveaffair with H&M!


Torsdagen i bilder..

image230image228image229image231
Nån var iaf på bra humör.. fjantdans i vardagsrummet!

image233image232
Dagens outfit

Tess:
Jacka - Vintage
T-shirt - Zara
Cashmerekofta - GAS
Jeans-Zara
Stövlar - Karen Millen
Armband - Miu miu & från sydafrika

Steffi:
Väska - Primark
Jacka - Nikita
Topp - H&M
Jeans - Cheap Monday
Vantar - H&M
Ballerina - Stockholm design (Trollskor)

image234
Det var snorkallt ute, så det blev starbucks samt 2 halsdukar köpta illa kvickt!

image235
Vi köpte djävulshorn på "Angels" till maskeraden vi ska på Lördag. Tusan, vi hade kunnat gjort dem av breadsticks! Mumsig salad och ett glas rött till lunch på Pizza Express i Covent Garden.
Observera den nya halsduken!

image236
Två nya jobb åkte in i portfolion. Health & Fitness mag samt Sekonda reklamen jag hittade i inflight tidningen från frankrike.

image237
Rosor och ett ägg?! från pojkvännen. Undrar vad det kommer att kläckas ur det?
Spännande!

Alla hjärtans..


Om du är singel på alla hjärtans dag, åk absolut inte till London. Jag har visserligen pojkvännen, men det räknas liksom inte riktigt när vi spenderar the day of lööv i olika länder.
 
Här blir alla stackare bombarderade med alla hjärtans dag. Köp choklad, rosor, juveler, hotellnätter, resor, bilar m.m. till din flickvän så långt ögat kan nå. Det är tusan värre än julafton! Idag måste vara världens sämsta dag att vara olyckligt kär eller nydumpad.

I Sverige är hysterin verkligen inte lika stor. Här ringer alla tjejerna varanda och planerar flera dagar i förväg vad man ska ha på sig och vad som ska göras på alla hjärtans. Och om man som jag svarar "inget särskilt" så får man medlidandeljud och erbjudanden om att vara femte hjul på nån middag. Det eller "..min pojkväns kompis kusin är också ensam ikväll, ni kanske borde gå på en dejt. Han är söt." Hallå, jag HAR pojkvän. Han är bara inte här!!" Men det gills visst inte.
Det hjälper inte att lillesyrran med pojkvän ska spendera kvällen och natten här. Femte hjul i sitt eget hus!

Så av någon anledning så känner jag mig som en av de som
1. nydumpad
2. olyckligt kär
3. kan inte få en dejt..

Jag är förkyld också så jags kanske bara köper ett stort berg choklad och spenderar dagen i sängen.
Det är ju trots allt världens bästa dag för att tycka synd om sig själv..

Då och nu

Jag hoppas att jag kommer att bli precis som de här stjärnorna är jag blir äldre. De ser mycket bättre ut nu än de gjorde när de var yngre!


Nicole Kidman

Madonna

Kylie


Geri

Demi Moore 

Dessa damer har karriären, pengarna, visheten och skönheten efter flera år i showbusiness. Det är inte konstigt att de är så efterfrågade.
Med dagens skönhetsteknologi, plastik kunskap, diet samt ideal så är kvinnor vackrare än någonsin. Det är helt enkelt svårt för många unga att hänga med.

Jag vet iallafall vilka mina förebilder ska vara när jag klättrar vidare på åldersstegen

Fashion Week - Ralph Lauren

image221

Rutor
Rött och svart
Cowboy
Folklore
Markerad Midja


Lååång tisdag.

image218

Idag när jag småtrött rockade upp till min plåtning så blev jag bemött av min leende favorifotograf, Vikki Grant! Jaaa!!! *liten dans*. Jag visste inte att det var hon som plåtade för DHC! Jag hade en grym dag hoppandes på trampolin, beauty fejkleende med ansiktsmask (cheeese) och en massa skvaller.
 
Allt var perfekt till peelingmasken kom av och jag upptäckte att min hud var väldigt ilsken! Knallröd och kliande i hela ansiktet var jag. Snyggt! Speciellt eftersom jag hade två castingar efter jobbet.
 Som tur var så gick det ner efter 2 timmars baddande med grönt thé och jag kom iväg till min Herbal Essences casting. (Nej jag fick inte göra orgasmen.. tyvärr).

Min sista casting som var kl 20.00 (sure att det är korta dagar i mitt jobb..) var för ett nytt cigarettmärke som ska lanseras i östeuropa. Sjukt bra kampanj, men jag är total antirökare och har aldrig rökt en cigg i mitt liv. Kan ske inte riktigt det budskapet jag borde ställa mig bakom. Men så har vi pengarna.. eller de rökande små barnen i ukraina. Eller pengarna..eller lungcancer. Hur mycket samvete borde jag ha? Usch!

Vad tycker ni?


Jag har lagt upp den här förut, men..


 han är yummy, and so is Aero bubbles!

Black velvet

Jag köpte en svart sammetklänning a la Kristopher Kane på Ebay för £2.50. Den kom igår och så här ser den ut!

image217

Jag ska ta bort det blå spännet och sy om urringningen, men annars är den bra i längd och väldight tight!
Känns som om den var ett bra val när man ser visningar från bl.a L´wren Scott och Zac Posens fall -08 RTW.

Blogs to die for

Mina favoritbloggar just nu är:

Sophie and the City - Hur kul som helst av Sophie om att läsa mode i New York

En annan del av Stureplan - Anna Hibbs om allt och inget.

Hotspot - Karolina Skande om mode och trender.

Stylebubble - Susies modeblogg var den först bloggen jag verkligen började följa. Oslagbar!

Faded Youth - Bästa sättet att hålla koll på kändisarna. ja och så Perez såklart..

Fashionologie - Lite mer intelligent och djupgående modeblogg. En stor inspirationskälla för mig.

Shopoholychic - Den här tjejen har koll på allt från kläder till möbler. Jag satte mig faktiskt och sträckläste hela bloggen när jag först hittade den. Urbra!

Kingdom of style - Allt coolt en blogg kan handla om. Flera tjejer skriver den så det är nya stilar och ny inspiration hela tiden.

Almah - Gullig, ambitiös och duktig tjej. Bara 15 år!! Evert gillar Almah!

F.ö köpte jag Anna Hibbs igår på facebook (friends for sale). Så nu äger jag en av mina favoritbloggare. Haha!

Yoga, sushi och manikyr.


Jag och Steffi var jätteduktiga och gick ner på yoga på gymmet imorse. Sjukt kul att min lillasyster aldrig har gjort yoga och första lektionen handlar om en massa olika sätt man kan stå på huvudet på. Hon tycker nog att yoga är lite konstigt..
Jag däremot hade behövt ett rejält racerpass efter alla onyttigheter som på något underligt sätt hela tiden verkade hitta sin väg in i min mun i alperna. Jag vill inte se vitt bröd, pommes eller nutella på..minst en vecka! Urk, jag känner mig som ett vitt bröd.

Nu har Steffi åkt till Piccadilly för att köpa sushi. Jag försökte förklara det där med homedelivery, men hon tyckte att det var fint väder. Jag skiter ganska totalt i vädret när jag ändå skulle sitta mest under jord på vägen dit. Hon fick åka själv.
Förresten så går solen ner snart. HA!

Jag fortsatte min otroligt jobbiga och tröttande dag med en manikyr. Fransk tillochmed. Ja, jag gillar inte fransk manikyr som ni vet, men det är för ett jobb för DHC imorgon och är det fransk de vill ha så är det fransk det blir.

image215

Ganska fint ändå, på korta naglar.

Fick precis även veta att jag är på option för att åka ner till Kapstaden och plåta en katalog i mars. Jaaa, solsemester! Hoppas, hoppas. Jag som inte har haft nån semester alls på senaste ;). Jag är bortskämd!
Tänk om det kunde vara så här jämt.

image216
På toppen mellan Val Thorens och Meribel..snacka om frihetskänsla!



Puffy, vilken gentleman!



När stackars Karen Elson gör en liten vurpa på Zac Posens visning igår, så är allas vår Puffy inte sen att ställa upp!

Duktiga vänner!

Det var hela 47% av er som faktiskt inte har ett enda plagg med prislappen kvar på i garderoben. Imponerande!
Jag måste erkänna att jag har en klänning som bara hänger. Skäms på mig!

40 % har tre plagg i garderoben

7% bara ett felköp

och

6% är rika och bara köper och köper.. kanske ska köra loppis snart? I´ll be there!

Nu vill jag veta om ni följer fashionweek eller inte. Hur mycket intresserar det dig?
Rösta till höger ------->



Antik Batik Silk Kaftan £185, Asos

Fashion Week - L´Wren Scott

  
Ready-to-wear Fall -08

Bilder: Style.com


Tillbaka i storstaden!

Jag är trött, men lycklig!
 Inga mer trähjärtan, krumelurer, löksoppor och fula fransmän! Jaaaaa!
Tyvärr ingen mer pojkvän eftersom han fortsatte vidare till stockholm direkt på Gatwick. UU! jag vill också vara i stockholm nu!
Ett plus här hemma är att jag har fått en ny flatmate. Min lillasyrra "fluffan, Heffa" Steffi Montgomery!
Nathan är i Australien i 5 veckor och har lånat ut sitt rum till män kära lilla systra. Nu har jag nån att laga kyckling till äntligen! Nathan gillar ju bara chinopps mat. Det är visserligen gott men inte 7 dagar i veckan...

image214
Den till vänster..

Bakis..

..ska jag aldrig vara när jag åker skidor igen. Jag var så seg att jag inte ens blev höjdrädd på de röda backarn som jag alltid blir annars. Vi spenderade halva dagen solandes och lunchandes istället. Latmaskar är vi!

Imorgon blir det sista skiddagen och jag har bestämt mig för att komma över min svindel. Jag fryser helt enkelt i mitten av backen och börjar grina. Väldigt charmigt för pojkvännen!  Detta har hittils hänt 2 ggr vilket är förvånandsvärt lite. Jag kommer inte ihåg att jag var rädd för något alls när jag var liten. Det är när man blir äldre och förstår att det finns en viss fara med skidåkning som man utvecklar sina rädslor. Mer eller mindre rationella, jag tror helt enkelt att jag ska ramla av alperna och dö. Mycket vettigt!

Fr.o.m söndag så är jag tillbaka i mina gamla bloggartag och då får ni lite fler uppdateringar.

puss på er!

image213

Internet bland bergen!

Tjena tjena, nu har vi hittat en bar med internet.

Lustigt nog ligger den precis brevid vårt hotell, och vi som har letat överallt utom just här. Så nu sitter vi och ölar och smirnoff icar på afterskin! Bra skit!

image209

Först när vi kom hit så fick vi vänta på transfern i Geneve i 2 timmar, sen var stugan det ruttnaste lilla råtthål du kan tänka dig. Jag tog ett varv in och raka vägen ut och vägrade gå in igen. Tänk dig en kåkstad i alperna och du har rätt känsla.
Så jag och pojkvännen flyttade resolut in på hotellet brevid istället. Fortfarande ingen lyx, men åtminstone lite bättre. Så om ni kommer till Meribel, välj 4 stjärnor eller uppåt! (Skulle nog föreslå att åka till Courchevel istället).

image210

Vi har liftpass som täcker alla tre dalarna. Meribel, Courchevel samt Val Thorens. Du behöver aldrig åka en backe mer än en gång! Skidåkningen är helt fantstisk!! Det var supersoligt igår och det var den bästa åkningen jag någonsin haft.
Vi hoppar över att hänga med de som vi åkte med för de är engelsmän och gillar bara sunkiga hak och ligger mer i backen än vad de åker. Åk ALDRIG med engelsmän och ännu viktigare låt ALDRIG en engelsk person boka en resa åt dig.

image211

Jag har hittlis klarat mig med att ramla bara en gång. Då hade jag fel skidor och för stora pjäxor, jäkla nybörjarmisstag! Så jag kände mig totalrutten efter att inte ha åkt på 4 år.
Men så fort jag bytte till ett par killigare rossignolskidor så gick det hur bra som helst. (Kanske inte proffs än..) Men jag glider med stor elegans ner för varenda backe..typ.

Skiduthyrarna här är supersexistiska. De kollade på mig och tänkte blond tjej, hon vill säkert ha ett par söta skidor som hon kan snigla sig ner för backen med. De var vita och ljusblå! Välj aldrig tjejskidor. De suger!! Jäkla ojämställda skiduthyrningsfranskuschlingar!

Men nu kör jag som en hel karl!
Köpte f.ö ett par Oakley Stockholm. Haha, jag kommer inte ifrån Sverige! Jag blir omedvetet dragen till allt som har med vårt avlånga land att göra.

Nope, nu ska jag vina lite, jag hoppas på att rapportera lite mer så snart som möjligt!

image212


Rosiga pussar!

nono

Ja och för övrigt kommer jag inte att skriva ett jota om Ellegalan. Lämnar de till de som är i sverige och faktiskt gåt dit.

Off to Meribel

inatt åker jag och min älskling till Meribel i en vecka. Ja, jag tänker fortsätta blogga under skidresan med..
Jag har tagit ett glas rödvin för att lugna resnerverna. jag menar det är en sak att åka med jobbet då allt är där redan. men nu är det så mycket småsaker som ska med. Solcréme, underställ, mössor..mm Jag blir helt stressad!

Men jag tror att jag har fått med det mesta. Gud vad kul det ska bli. Jag är medelduktig på skidor, jag har inte åkt på ett tag, så det ska bli spännande hur mycket stackars pojkvännen komer att få stå ut i backen med mig. Han är superduktig och jag kommer att skämmas. Tur att jag är tjej!

Här får ni en preview på hur jag kommer att se ut i backen!

image204  image205 image206

Snygg är jag också ;)

Ja, nu ska jag packa ner det sista och gå och bädda ner mig själv.
image208
Aliens..

Vi ses i franska alperna!

Woopsie Daisy!



Är det bara jag som tycker att Elin Klings nya bloggcitat (från henne själv..) är en dålig kopia av Coco Chanels "Fashion fades only style remains the same.."?

Boobies!

image203
Från igår..

Ja, jag gick och plåtade min enda BH för dagen. Lustigt nog var det en "första" BH så de sa till mig att se ut som 14 år. Hm.. jag är 25 och gör reklam för första bhn?! Ska jag bli smickrad eller helt enkelt inse att jag behöver ett boobjob?Jag gjorde allt för att se ung och oskyldig ut och det funkade bra med mindre make up och så. Men så särskilt sexig kände jag mig inte. Föredrar att spela min egen ålder faktiskt.
Jag skulle aldrig vilja vara 14 igen. Usch, jag hade inte ens bröst då!

Jag sprang förbi Blacks och köpte ett par Peak Perfomance skidbyxor. Jag kommer aldrig att hitta ett par som ser ut som jag vill ha dem så jag köpte det närmaste möjliga. Lustigt att Peak är svenskt. Patriot även i backen!
Sen köpte jag ett chockrosa underställ. Ja lite kul ska man väl få ha iallafall. Även om det är bara jag och pojkvännen som kommer att få se det.

Jag sitter här i en nystädad lägenhet och väntar på att han ska landa så jag kan åka och möta honom.
Sen blir det nog en takeaway kines och en flaska skumpa framför en mysig film.

jag längtar..

RSS 2.0