Stöööööön!

Nu ska jag bege mig till Weston Super Mare, vilket är en sunkig stad 2½ timmas tågresa från London. Ska plåta en katalog där och är inte sååå sugen att bo på Best Western hotell. Jag är uttråkad bara av tanken!

Kommer tillbaka imorgon! Om jag inte dör av tristress där borta..

I love shoes!

Idag blev det en tidig start, inte pga jobbet utan för att idag startade HARRODSREAN!

Man måste vara där första dagen och gärna inom de första två timmarna. Annars har allt det bästa redan gått.

Jag köper nästa alltid bara skor på deras rea. De har alltid minst 50% och då får man lyxa lite. Förra året köpte jag de gröna Miumiu kilklackarna jag älskar så mycket.

I år blev det hela 3 st grymma fynd från Miu Miu, Pierre Hardy och Burberry.


Miu miu stövlar


Burberry tossor


Coolaste Pierre hardy skorna!

I love skorea!

Dagens

God morgon på er!

Själv sov jag riktigt dåligt i natt, men man kan inte ligga i sängen hela dagen för det, så nu ska jag bege mig hem till Bailee och Mike på BBQ. Det ska verkligen bli jättetrevligt!

Jag åt en riktig rejäl köttmiddag igår så det får nog bli grillad lax för mig idag.
Jag brukar köra en köttbit någon gång i månaden när kroppen verkligen behöver näringen. Annars äter jag väldigt lite kött i allmänhet, lite kyckling ibland. Mer fisk och grönsaker.



Klänning - Topshop
Skärp - H&M
Ballerina - Aldo


Sol - dagens



Det blev slappochslödag hela  dagen! Jag tog plats nere på gräsmattan mellan husen och laddade upp med Marie claire, torkad mango, glass och en stor flaska vatten.



Det brukar aldrig ligga någon där nere, men när mina grannar såg att det gick så kom helt plötsligt massor med människor ner och la sig och solade. Vilken trendsetter jag är!

Nu ska jag och Nathan ner till The Ship och äta grillat, vi var runt till en massa olika gardencentras idag och försökte hitta en passande grill till balkongen, men det verkar som om alla andra har haft samma brillianta idé så det fanns inga kvar! Buhuu!

Det får bli Ships grillade istället :D



T-shirt -
H&M
Jeansshorts - Berschka
Flip flop - NEXT
Bikini - H&M
Vitt spetsband - Hittat hemma i en låda..
Solglasögon - Lanvin

Fransk balkong?

Tjatjatjatjatja!

Jag och tjejerna körde lite på Boujis igår. Trevlig kväll som tusan. Tyvärr glömde jag min lilla kamera hemma, så jag får vänta till bilderna kommer upp på facebook inna jag kan visa.

Har tagit det lungt nu på morgonen, ligger och solar på balkongen. Såå sköönt.
Hoppade över yogan idag. Det blir lite för mycket om jag ska gå hela iden. Kan man bli för vig? ;)

Ska ladda ner en fransk språkkurs till min ipod och bara lata mig. Det är så dumt att låta franskan man lärde sig i skolan bara förfalla, så mp3 format är perfekt för en liten uppdatering.



Om du är plusmedlem på aftonbladet så får du första 1/3 av kursen gratis. (Än en gång ingen produktplacering)

Hoppas ni har det lika mysigt som jag :D


Dagens inköp


Vintage Levi´s jeanskjol från Rokit och söta flipflops från NEXT.
Sommaren är räddad!

Nu ska jag laga lamm och haloumispett.
Man ska ju inte äta något 1 timma innan man yogar och jag var superhungrig när jag kom hem. Jag körde mitt favvomellanmål. Naturell yoghurt med havreflingor, torkade jordgubbar och äppelbitar. Världens härligaste konsistensblandning.



Förresten så är det jättekul att ni kommer med åsikter om bloggen! Allt noteras och planeras!

Ikväll chillar jag bara, känns som om det var läge sedan jag hade en ordentlig videokväll. Massor med popcorn ska det bli också. Jag är ju smått beroende..

Vi hörs senare babes!




Dagens roliga

Haha, idag hamnade jag på ännu en casting som inte var riktigt rätt för mig.

Det var för MTV music awards. Typ en promosnutt som skulle visas i anslutning till galan. Så jag rockar upp i min halvlånga blommiga klänning och klackar. Killen tar en titt på mig, skakar på huvudet och ringer agenturen.

Det visar sig att de letade efter en tjej som var EMO. Hallå! EMO!!! Kan ni tänka er vad opassande för mig. Både jag och killen gapskrattade när han lagt på. Det var värt att gå dit bara för att skriva om det här på bloggen. Agenturen har varit lite småsnurrig på sistone, men de har mycket  att tänka på så man får nog räkna med små missöden ibland.

Annars var jag på recall för både Nokia och Canon. Jag fick canonjobbet så det plåtas på torsdag. Det är skönt med lite jobb nu..

Jag passade på att shoppa lite mellan castingarna. Det blev en vintage Levi´s kjol från Rokit och ett par maritima flipflops från NEXT. bild kommer senare!

Nähäpp, här ska yogas som vanligt!

Puss på er!

Hi guys!

Because im always featuring all my friends here its only fair to dedicate this post to you guys. So you Swedish people have to use your schoolenglish today im afrad. ;)

First im starting off with this weeks Style Hero!

This is Laurey, the lovely make up artist from my Olay job today.
She has a very unique style, and she got a lot of complements for her look today. Very cool!



Dress - Beyond retro
Belt - Vintage Dolce and Gabbana
Tights - American apparel
Shoes - From a little shop at Brick Lane.

She also had these beautiful red hairclips in her hair, but my camera ran out of batteries after just one shot. Zut!

When i left you guys last time i was on my way to meet the girls for dinner at Northcote rd. Me Bailee, Mel and Lara had a great dinner at an Italian place. Amazing gambas,lots of garlic, so now i smell like 10 italian builders.
It felt a bit sex and the city -ish. We were chatting a lot about marriage, girl stuff and of course a whole lot of work. Cant let it go..


Lara, Mel and Bailee (and lots of empty wine glasses)




It has been really warm here today, and my photoshop is not working so we look a little bit shiny, but its allright!
 We get photoshopped enough.

Me, Mel and Lara went of after and had another sneaky glass of wine. Not so smart when you are supposed to be up early tomorrow. But im not feeling it now so hopefully im allright.

Well sleep well now my little cupkakes.
I love u all!

xoxoxo

Hej Olay!

Hej mina kära!

Nu är jag superdupertrött!
 Ska vila i 10 minuter och sen ska klackarna på igen för middag med brudarna på Northcote rd.



Min diet gick helt åt fanders idag, människorna på Olay verkar älska allt onyttigt. Till lunch blev det fish and chips, lyxvarianten visserligen, men dock lika fet. Efter det var det en kavalkad av bakelser, muffins, kakor och annat tjaffs. Jag höll ut länge, men när jag förstod att detta var vad som fanns att välja på så var jag ju tvungen ;)

Locationen vi var på hade en jättestor pool i mitten och jag svär att jag såg minst 4 personer som höll på att ramla i plurret. Väntade på plasket i flera timmar, men som ett under så klapprade alla höga klackar säkert förbi.Det hade ju trots allt varit lite kul om nån hade fått sig ett ofrivilligt dopp.

Jag fick iallafall med mig lite produkter från Olay och Max Factor. 2 läppstift, läppglans, blusher, mascara, fuktcreme och rengöringsmjölk. I loooove goodiebags!

Jag har haft en smärre blogginspirationstorka de senaste dagarna. Därför vänder jag mig till er mina vänner och frågar

Vad vill ni veta mer om?

Kanske jag bör fråga stylister om fler modetips, make up artister om sminktrick, berätta lite mer om mina vänner här? Vill ni veta något särskilt om jobbet, yogan eller London?
Kanske fler videoinlägg och tävlingar?

Its up to you now, What do you think?

Dagens


Det är bra att ha en pappa som är tandläkare.
Han har skickat med mig ett litet hemmakit för att bleka tänderna. Jag är livrädd för att få den där blåvita färgen som alla LA bruttor har, så jag gör det bara nån gång då och då.

Man får dock offra en natt sömn eftersom de där skenorna inte är så bekväma att sova med och gelen smakar pecka! Och sen på morgonen så svider det i tänderna som tusan. Eftersom tänderna blir lite uttorkade drar de åt sig fukt i ett par dagar, så det får inte ätas någon färgglad mat. Vilket är ganska svårt när man tänker på det. Jag råkade stoppa en chokladbit i munnen tidigare, kom på tänderna och spottade ut illa kvickt!

Nu äter jag vita fina popcorn. Mums!

Dagens blir en Yogalook med min nya tröja jag köpte på Zara idag!



Tröja - Ny för dagen från Zaras rea!
Svarta tights - Berska
Vitt linne - Topshop
..och så min fina yogamatta såklart!

How about you?

Igår efter yogan hände en lustig sak.

Jag skulle springa ner och handla osminkad med mina yogakläder på mig, inte såå sexy dvs. När jag går genom dörren så hör jag en duns och då har en gubbe i typ 60 årsåldern tittat på mig och gått rakt in i glaset! Hela butiken skrattade åt den gamla snuskhummern och han kilade illröd därifrån. Hade han varit 20 år yngre hade jag blivit smickrad..

Idag hade jag 3 castigar, en som när jag kommer dit är bara för brunetter.. *suck*
Men min sista som var den stora Nokiacastingen gick riktigt bra. Jag håller tummarna som tusan för den..
Imorgon jobbar jag för Olay, jag älskar att plåta beauty. Man ser direkt om en fotograf är bra eller dålig när de ska upp så nära i ansiktet.

Nu ska jag faktiskt ner på yoga igen. Jag kör ett stenhårt program de här veckorna :D

xx

Dagens

Mina castingar gick sådär idag.

Den första var för Uncle Bens och var helt ok, men den andra för Martini (Som ska spelas in med Jude Law).
Den var superduper kaosig. Klienten var 1½ timma sen och tjejen i receptionen kunde inte hålla ordning på alla våra köplatser så det blev riktigt otrevligt tillslut. Många blev arga och gick, klienten var arg och skrek, tjejen gapade och vi blev förvirrade.
Sen sprang klienten runt och ryckte tag i ett gäng tjejer och sa att han bara hade tid att se dem. 1½ timmas väntetid och inte bli sedd, det suger!

Men jag var snyggt klädd idag iaf..



Klänning - Miss selfridge
Skärp - H&M
Skor - Zara
Rosettdiadem - Topshop
Armband - Miu miu och handgjort från Sydafrika.
..och så boken såklart, men evige följeslagare!



Jag vet att jag tjatar om neonfärger, men hur snyggt är det inte med knallrosa på tårna?!

Nu ska jag ner till gymmet och köra lite Ashtanga yoga med min pruttlärare!

Bisous!

Så fint! Lanvin + Acne = Sant

Nu har ni säkert ätt de här bilderna på en miljon modebloggar tidigare, men de är ju så topp!

46

47

49

55

51

Jag visste inte riktigt hur det skulle funka i det här samarbetet om jag ska vara helt ärlig. Hur blandar man Acnes coola unga fräsha stil med Lanvins kvinnliga, sofistikerade, vackra mer klassiska snitt?

Men det är som ett lyckat äktenskap, vi känner igen både mamma och pappa i barnen!

Grattis Sverige!

(Jag vill ha alla skorna, går det?)

Tråååååk!

Nu har jag en tråkig packdag igen, snart ska jag bege mig ut till Arlanda.

Det blir svårare och svårare att resa från Sverige varje gång. Men jag tänker iallafall komma hem i minst 2 veckor senare i sommar så jag får väl se fram emot det.

Tyvärr så har gamla Bettan inte återhämtat sig så särskilt bra, så det kommer att bli ett nytt datorköp för mig. Tror minsann att det blir en vit Macbook. Japp, jag lämnar Pc, Skrämmande!

http://collegeaccessories.net/zencart/images/uploads/MB13GRNSEE.jpg

Jag har även hittat ett supersnyggt limegrönt fodral till min nya kompis så det är lite tur i oturen ändå. Pojkvännen har nämligen en vit redan, så det känns lite opersonligt om jag har samma dator och färg och den svarta är lte för killig..

I veckan har jag hittils bara ett jobb inbokat och det är för Oli of Olay. Det blir säkert kul! Hoppas på ett gäng riktigt bra castingar imorgon.

Vi ses i London!

Im Back!



Blogguppehållet blev lite längre än planerat eftersom Bettan, min gamla dator bestämde sig för att få influensa i samma veva. Nu är hon hos pojkvännens bror och blir kurerad och ominstallerad medan jag smög åt mig pojkens Mac en snabbis!

Men det har ju varit midsommarhelg, så vem läser bloggar ändå?¨


Så jag flög in till Sverige i torsdags morse för min mormors begravning, som var hur vacker som helst. Vi kom 10 minuter sent, men de var gulliga och höll allt till vi hann dit.


Grabbarna i lusthuset

Fredags, dvs Midsommar spenderades ute på pojkvännens familjs nya hus på Älgö nära Salts. Eftersom de inte har fyttat in ännu så fick vi ta med allt från bestick till dukar och andra bra-att-ha saker för midsommar. Vi var bara 6 pers, men det blev riktigt bra röj ändå.

De har ett urmysigt lusthus längst ute på brygga som är perfekt för lunch och sen flyttade vi in till ett glashus som ligger längre in på tomten för lite grillning på kvällen. Lugn, trevlig och lyckad kväll. Förutom att stackars Therese och Jeppe hade sovit på golvet utan sängklder eftersom vi glömde att nämna att vi har tagit med allt sådant och att det fanns i stora huset. Typiskt

Jag och Therese var stolta över att vi lyckades göra fina kransar!



Igår var vi så klart på Wermdö golfklubb. Det här året var det mer som att gå på studentskiva än någonting annat. När ska folk förså att lambo inte är en nubbevisa?? Som tur är så var vi 2-3 långbord med lite mer sofistikerade typer som lärde knattarna hur det går till. ;)


Ensam! Röker alla? Buhuuu


En bild säger mer än tusen ord..



Mycket trevlig kväll!


Jag hade en söt rosa veckad klänning med en rosa ros. Lite Carrie sådär..

Men hallå!

Ok, nu ser det ut att bli ändring i mitt schema igen.
 
Jag springer runt här hemma som en yr höna och försöker packa allt för Sverige.

Ja, jag kommer inte förrän på torsdag.
Men jag ska jobba i Manchester imorgon och åker upp dit ikväll. Sen har jag kanske fått en reklamfilm som ska spelas in i Portugal.
Vilket betyder att jag måste flyga från Manchester till Portugal imorgon kväll. Och efter det är det min mormors begravning i Sverige på torsdag, så jag får flyga tidigt från Portugal till Sverige torsdag morgon.

Men det resulterar i att jag måste försöka få ner begravningskläder, midsommarkläder alla mina jobbsaker och boken i en handbaggageväska. Jepp. Går inte så bra som ni kanske förstår..

Därför kommer inte min kära lilla dator att få plats, så det blir nog ett litet blogguppehåll från mig till på torsdag om jag får jobbet eller till imorgon om jag inte får det. (Jobbigt att ha släpat hela väskan upp till Manchester då..)


Manchester

Vi hörs imorgon eller på torsdag bejbs!

Här får ni!

Bara för att jag är så snäll så får ni 40% off hela spring/summer 2008 sortimentet på My-Wardrobe.com fram till kl 00.00!

Skriv bara in koden - Fabulous när du kommer till kassan.

Xoxoxo

Blommor och blad!



Jag och Emma begav oss iväg till Columbia road flower market.

Marknaden, som ligger nära Old street, är öppen mellan 04.00 och 14.00. Om du är där precis innan två så säljer de ut alla blommorna jättebilligt. Så vi hängde runt lite, drack kaffe och åt friterade räkor och väntade på att få göra våra fynd.
Tillslut lyckades vi deala till oss två st Thailändska blommor i kruka för £5 och 3 buktetter blandade exotiska blommor för £9.
Riktigt bra kap!



Efter att blommarknaden stängt promenerade vi Brick Lane ner till Spitafield market. Vi såg ut som två vandrande trädgårdar!
Där nere mötte vi upp Mel och hennes kompis och åt en jättegod organisk lunch på Leon.
Spitafield market är en kläd- och designmarknad som har otroligt mycket intressanta saker. Men vi hade smärre problem att ta oss runt med våra stora fynd så Emma tröttnade och tog med sina blommor på Yoga istället.



Som tur var hade Mels vän med sig sin bil så jag fick skjuts inklämd mellan hennes nya bord och min djungel.
Vi åkte till Northcote rd och jag drack en äppeljuice (jag kör en vit vecka..) och tjejerna drack lite vin.
Sen med en sväng på gymmet och toppat med en stor sallad så hade jag en mycket nyttig och grön dag. (förutom räkorna då..)





Om du är här en söndag morgon och kanske är på väg hem från en festnatt så åk till Columbia rd istället och köp de finaste blommorna. Annars se till att vara där runt 13.00 så du har lite tid att titta runt innan ni börjar fynda.

Flowermarket

Godmorgon mina kära!

Det är jättefint väder här så jag och Emma ska gå på flowermarket och äta scones. Perfekt start på dagen!


Dagens



Klänning - Så himla fin från kapstaden
Skärp - H&M
Assymetrisk kofta - Min favvo som jag fyndat på TK Maxx
Ballerina skor - Aldo
Armband - Från Kapstaden och CC Skyes "Screw"

Idag kom Mel och Ben och plockade upp mig i sin rejsiga bil och så begav vi oss iväg till Battersea park. Det var något speciellt i parken idag, så det var teater, cirkus, sång, dans, musik och utklädda människor.


Ser lite vingligt ut det där..


Jag och Mel gick på barnteater


Jag älskar Mellys glajjor!


Vi träffade en munk som sa att han bodde i parken. En japansk uteliggare helt enkelt.
Han kanske bodde i The Monkey house på zoot  (ååå, vad kul vi hade åt att det.)


Lilla Harry tyckte att det var roligast med glass..
Pappa är en av Bens medarbetare på Lóreal.

Ben berättade förresten att Svenskarna hade varit bäst när Lóreal anordnade fotbollsturnering mellan alla sina olika kontor i olika länder. Engelsmännen hade visst åkt ut tidigt och hejat fram Sverige sen istället som kom 2a efter ett fuskande Italienskt lag.
Go Sweden!


Min lya

Vad kul att ni gillar mitt lilla bo!

 Jag bor precis vid floden mittemellan Wandsworth och Battersea.
Jag gillar de nybyggda områdena nära floden, så den här lägenheten passar mig som handen i handsken.
Pojkvännen bor hemma i Stockholm, så det är långdistans på oss. Men då får man ha två hem och det är ju inte helt fel det heller!

Cribs..


Jag tänkte visa er hur jag har det här i London. Eftersom man hyr halft möblerat här har man inte så mycket val med inredningen. Så jag har gått för lite mer romantiskt plottrigt än vitt och stilrent.
Men lägenheten har 2 stora sovrum, 2 badrum, ett bra vardagsrum och hyffsat stort, halvt openplan kök. Och så får vi inte glömma balkongen..



Sovrummet ser lite mörkt ut på bilderna eftersom solen lyser genom fönstret. Men här sover jag och mina kläder gott! Sängen har en massa lådor inbyggda och där bor större delen av min 66 skor tunga samling.
 

Favoriter i sovrummet inkluderar min söta taklampa med lila stenar, smyckesdockan och spegeln som ni säkert känner igen.


Och så min inspirationstavla såklart!


Vardagsrummet ser även det lite mörkt ut på fotot, men det är ljust som tusan. Ursäkta tvätten (Nathans)


Favoriter där är alla mina bilder, böcker och tidningar i bokhyllan och min rosa DVD spelare.


Badrummet är lagom stort och fullproppat med Redken balsam, Aveda tvålar och allt annat en tjej behöver.
Ja, jag BADAR varje dag. Jag gav Nathan rummet med dusch nämligen.


Min älskade älskade balkong och mina essenciella redskap- Den gamla Dell datorn och Prada Mobilen.


Inget Cribs utan kik i kylen. Dagen efter Taconight!

Tess and the City



ÅÅ, vad bra den var!

Jag ska inte avslöja någonting alls, för jag vill att den ska vara lika bra för er.
Det är gapskratt tårar och ilska. Jag och Emma satt och snorade, kiknade och förundrades.
Jag vill ha nästan alla kläderna Carrie och Charlotte har på sig.
Jag ÄLSKAR Charlotte, har alltid gjort det, men nu ännu mer. Hon är fantastiskt välspelad.
Och så är det en hel drös av gulliga vovvar i filmen med. Allt jag kan önska - Mode, vänskap, kärlek och Voffar!
Fler bra tjejfilmer tack!


Min hat-outfit                         Min love-outfit

Nu är jag så mätt att jag nästan kräks. Det har blivit en heeel massa tacos, min hälsosamma efterrätt och sen lyckades Emma övertala mig att vi skulle ha 2 skopor Ben and Jerry glass var på bion. Jag körde kaffe och mintchoklad.
De är onda de där som bestämmer vilka snacks det ska finnas att köpa på vår bio!
Ben (eller Jerry) dog som ni kanske vet av fetma (indirekt). Gissar att han "provsmakade" lite för mycket.

Nej, nu ska jag mysa ner mig i sängen med första Sex and the city avsnittet.
Jag och Emma ska köra en maraton och dricka Cosmopolitans när hon har slutat äta penicillin.

Nattinuffs!

Dagens

Bara 2 castingar idag.

En recall för en katalog med sovkläder och en för Ford. Är det bara jag som tänker Ronny och Ragge "Fårrd" varje gång jag hör det ordet? Kanske bara de som är lika lastgamla som jag..



Klänning - Mango
Skor - Zara
Armband - Miu miu

Jag sitter på tunnelbanan och lyssnar på P3 dokumentär som min kära pojkvän så snällt har laddat ner på min (sin) nya Ipod.

Har hittils lyssnat på "Svensken i Bolivia", "Bordellhärvan", "Lidingöligan" och har precis börjat på "lasermannen".
Den dokumentären är extra intressant för mig då min mamma faktiskt kände John Ausonius flera år innan han begick sina brott.

Sjukt intressant och allmänbildande.

Ikväll ska jag ha min kompis Emma över på middag och sen ska vi se "Sex and the City" Filmen på bio här i närheten.
Det blir tacos, mums!


Emma

Ränderna går aldrig ur..


Proenza Schouler
"Patent strap sandal"


Jag vill ha ränder på allt.
 Gärna skärp, klocka och skor. Underbart grafiskt!



Hermès                  Les Toiles de Soleil
                         Atlantique espadrilles


Happy Lips!

Förresten så kom världens snyggaste läppglans nerdimpande i min brevlåda idag. (Eller hos min concierge rättare sagt)

Jag köpte den på Ebay efter rekommendationer från en make up artist. Och det är sååååå snyggt

Estee Lauder Pure Color Gloss - 108 Pink Glaze

Pink Glaze heter färgen och kommer från Estee Lauder

Det är så svårt att hitta ett rosa läppglans som inte är för tuggumifjortis rosa.

Mat och jobb

Jag hade bara en casting idag, det var en reklamfilm för ett portugisiskt internetföretag som plåtar nästa vecka.

 Det kan bli en ganska busy tid nu framöver.
Jag har en massa options nästa vecka, ett jobb i Manchester, min mormors begravning i sverige på torsdag, midsommar på fredag, Wermdö golfklubb på lördag och sen kanske till Montenegro veckan efter.

Mycket flygande och lite tågande..

Jag höll på att fastna inne i Fresh and Wild butiken vi Piccadilly idag. De har så mycket underbar organisk mat. Jag gick omkring där inne i 45 minuter och bara andades. Allt ser så otroligt gott ut, men jag nöjde mig med en soyayoughurt, en burk blandade groddar, en soya efterrät utan tillsatt socker. (Så typ världens enda nyttiga efterätt som inte är frukt!)
Och så köpte jag en stooor varm soppa. De gör jordens bästa hemlagade soppor. Nu har jag ätit så mycket att jag har ont i magen.



Tänkte köra lite Pilates på gymmet idag. Tyvärr är det ingen yoga på torsdagar av någon konstig anledning. Men jag har inte prövat pilates förut och bara hört gott om det, så det kanske blir kul ändå.

xx

Som en jojo..

Tillbaka i London igen. Jag lovar att inte klaga över att planet var försenat. (Som vanligt..)

Jag är en gammal tant, jag flyger nämligen med "flygstrumpor". Alltså a la farmor style..
Jag har nämligen räknat ut att med min flygfrekvens så kommer mina ben att se ut som en 70 årings på nolltid. Åderbråck är inte så hett, så jag förebygger och använder sexiga knähöga nylonstrupor som ökar cirkulationen i benen. Sen att de minimerar risken för blodproppar, svullna fötter och tar bort killande i benen är ju även det stora plus.

Flight Socks available at Personalize Engraving
De är ursköna och går att gömma under jeans eller strumpbyxor. Så ska du ut och flyga långt eller mycket så är det en god investering.

En annan sak som är smart att tänka på när man flyger är att rätta till kläderna innan man går på damernas. Jag hade på mig en klänning med en ganska djup urringning idag. När jag tar min tur till damernas så upptäcker jag att urringningen har ringat ur sig ganska mycket extra och att typ halva min vita BH tittar fram. Inte så snyggt om man är över 14 år.

Dock hade jag tre äldre män som slogs om att bära min väska av planet.

Mottagning och fotboll


Syrror

Nickis studentmottagning var jättetrevlig.

En smula udda, men trevlig. Vi drack vitt vin ur stora cola glas och mamma hade bjudit in nån trubadur som såg ut som en uteliggare och bara kunde spela en enda låt. Han var bra på den låten dock.



Nickis hade skoj och var en smula tipsy efter flakåkandet, som det ska vara.


3 syrror oh en kompis. Visst var Nickis söt som liten!

Därefter cycklade jag iväg hem till paret Durling där pojkvännen väntade. Vi åt en god middag och sen var det ju dax för matchen. Det blev en hel del manlig kärlek efter båda målen.


Pojkvännen, Oscar och Peter dansar glädjedans!

Student mottagning och Fotboll.

Idag tar lillsyrran nickis studenten,

så det är inplanerat att gå på mottagningen och därefter kolla Sverige matchen såklart. Pojkvännen försöker följa alla matcherna, som tur är har vi även en Tv i sovrummet. Det är min fotbollsfria zon. Men Sverigematcherna tänker jag se!

Jag tog en sovmorgon idag, nu ska jag skutta in i duschen så att jag hinner springa lite ärenden innan mottagningen.

See you later alligator!

Voffarna!



Gärdet är hundhimlen!

Voffarna sprang och sprang och sprang. Det är härligt högt gräs för dem att hoppa runt i. Pojkvännen hoppade en del han med.
Nu ligger de alla här hemma och snussar på golvet. (Pojken på soffan då förstås)



Jag passade på att gå en runda på stan också.

Hittade den här härliga toppen på Massimo Dutti. Jag brukar inte falla för deras kläder vanligtvis. Men denna kan jag se mig själv i både i Stockholm med jeans shorts, London med jeans och på Rivieran med bara bikinin under.
 Lite Diane von Furstenberg S/S -08






Dagens


Vi körde även idag bad och sol i Saltis. Det är fortfarande typ bara 19 grader. Så jag fegade, men killarna körde hårt



Klänning - Berscka
Skärp - H&M
Jesus sandaler - Zara
Väska - Marc Jacobs
Armband - Från Sydafrika



Sandalerna köpte jag förra året och de är hur sköna som helst. Naglacket på tår och fingrar är neonrosa. Jag är så kär i den färgen just nu, speciellt om man är lite brun.

Last Night..



Det var en jättekulig kväll igår.

Först hade vi herr Oscar över på middag och sen åkte vi ner till Laröj såklart. Där stod Niclas Rahm för musiken och vi röjde som sig börs.
Därefter blev det en prommis till Village, där det var knökfullt. Deras uteservering är verkligen topp, lagom möblerad och med bra människor. Där mötte vi upp resten av pojkvännens killgäng.
Pojkvännen blev lite fullis och hemfärden blev hm färgglad. Han somnade på en parkbänk och klev i en spya. Det är bra att killarna blir på picklurven ibland de med.

Tess Montgomery & Oscar Durling
Bild - Stureplan.se

Kvällens!


Klänning- Från en sample sale förra året. Står "Convertable" inuti..
Skor - Zara
Väska - Vintage
Armband - Sydafrika och mammsa gamla
Skärp
- Ett gammalt herrarmband i läder från H&M

Vi ses i vimmlet!

Sommar!

Kunde inte ha haft en bättre dag.

 Jag och pojkvännen åkte ut till Saltis och mötte upp med hans killgäng. Sen satt  12 killar, jag och hunden Julius på bryggan och stekte oss hel dagen. Jag är en total badkruka så jag badade bara till knäna, men killarna var såklart lite modigare.
 
Lite sushi på det och ikväll blir det utgång. Jag tänkte försöka möta upp Erik i humlan först och sen blir det väl till Oscar på Laröj om jag känner oss rätt. Jag är dock riktigt sugen på Village. Diggar det stället.

Min kamera ligger på laddning nu, men ni får lite outfits och en bild på mina neonrosa naglar lite senare. Sommrigaste färgen utan tvekan!

Hoppas ni njuter av vädret ni med. Och ses vi ute i vimmlet så blir det ännu bättre!

xoxoxo



Sthlm

I Sverige igen, försenad? Ja! Men så är det väl oftast nuförtiden.
Det tråkiga den här gången är att jag missade min kompis Eriks födelsedagsfest. Jag hade tänkt att smyga in sådär på sluttampen för att iallafall få vara med lite. Men nu är det tyvärr för sent. Typiskt!

Imorgon ska vi åka ut till Saltis och bada. Jag har ända till på onsdag på mig att njuta av Sthlm. Grymt!

Sussa sött nu mina gullungar!

PUSS

Årets produkt!

WOW!
Min drömprodukt har blivit uppfunnen. På Oriflamejobbet så använde min söta Make up artist Natalie den här lilla manicken på mig.
För den som vill ha Natalia V ögonbryn, men kanske har kört lite för mycket McDonaldsbåge i tonåren så är den här produkten helt fantastisk.

MORE BROWS
Model co s lilla manick heter "Morebrow"  och innehåller små små hår som fastnar i ditt eget bryn när du borstar det med penseln. Det är helt sjukt och sitter som berget. Som en ögonbrynsförlängning.
Jag vet inte riktigt vart vi kan köpa den här grejjan (förutom från USA) men jag tänker ta reda på det.

Detta inlägget är såklart helt utan produktplacering, eftersom min blogg inte är stor nog för att få en massa gratisgrejer ;)

Mont..



Jag kanske kommer att få ett jobb i Montenegro.. Det innefattar bl.a. att bo på en öde ö i ett par dagar. Mer om det om jag får jobbet.
Förresten kommer jag hem imorgon kväll. Jippi!! Hörde att det fina vädret håller i sig.

Puss!



Här är vårat set i måndags och tisdags. Sommrigt va?

Frieri, hönor och en hästhund


Jag och mina brudar

Jag har blivit friad till idag.

Inte av pojkvännen. jag plåtade nämligen för John Lewis idag igen och jag jobbade med 2 killar.
Huset vi plåtar i är så himla coolt, det är supergammalt och fullt med lustiga djur. Den orangea katten som inte har någon svans, hunden som är lika stor som en häst och flocken hönor som springer efter en vart vi än går.

Tillbaka till frieriet..

Alla 3 ligger i sängen som vi plåtas i och så vänder sig den söta, blonda blåögda Finn sig mot mig och frågar hur gammal jag är.
Han har världens största ögon och lockigt halvlångt hår och är så otroligt söt att man bara smälter.

- 25, svarar jag.
- Är du gift?
-nää, inte än.
-Tänker du gifta dig?
-Ja, en vacker dag.
-Vad bra för då kan du gifta dig med mig, sa han glatt.


Allså jag var sjukt nära att säga ja, men eftersom Finn bara är 6 år gammal så sa jag till honom att han kan ringa mig om 15 år istället. Hans mamma lovade att påminna honom.

Webblogg.se ..

Nu ska alla bloggar här på webblogg flyttas. Så jag har ställt mig i någon form av kö för att få den överflyttad till det nya bloggverktyget. *Suck* allt verkar inte riktigt stå rätt till på den här tjänsten. Jag kanske borde ha valt en annan..
 Så om ni inte hör mer från mig ikväll så är det därför.

Men då får ni desto mer kuliga saker imorgon ;)

Stackars datorn..

..Min stackars gamla dator är sjuk!

 Så just nu skriver jag utan att se ett jota. Därför får ni ursäkta eventuella stavfel.

Jag jobbade för John Lewis home idag, på en bondgård. Det var en höna där som gillade mig som tusan. Hon sprang efter mig överallt, även in i huset! Sen kom hon och hoppflaxade upp i mitt knä när vi skulle plåta. Sjukt rolig hönapöna!
jag vill ha henne! Tror du hon kan lära sig att gå på kattlåda? 

Vad säger du pojkvännen?

Fula fiskar!

Jag är otroligt jobbig för att jag aldrig kan boka något med någon eftersom jag aldrig vet vad jag gör nästa vecka. 

Här ska ni få höra en annan jobbig grej. Eller jobbigt är fel ord, snarare nedrigt.

Luke som jag jobbade med på Nintendojobbet jobbar även deltid i Abercrombie & Fitch butiken i London. Han berättade för oss att Abercrombie aldrig har reor och aldrig säljer ut de sakerna som har gått ur säsong. Därför skickas alla kläder som inte sålts tillbaka till USA där de bränns eller strimlas.

Men alla fattiga barn i världen då? Varför ger inte det stora företaget alla överblivna kläderna till alla de små krakarna i Afrika, tänker ni?
På den frågan svarar abercrombie

- Det ser dåligt ut för vårt varumärke om fattiga barn i afrika har på sig våra kläder.

!!!!!

Jag vet precis var jag vill säga till dem att stoppa sitt varumärke efter jag hört det..


Jobbigt!

Jag kom precis på hur jobbig jag är - Hjälp vad jag är jobbig!

My day, how about yours?

image535

Än en gång har webblogg dummat sig.

 Inlägget om båtturen var såklart från igår. Jag förstår inte varför de inte blir publicerade!
Idag har jag jobbat för Oriflame här i Stockholm.

Temat på plåtningen var rysk jul.
Ja ni kan ju tänka er hur det såg ut. Överbelamrad gran, oljemålningar, diamanter, champagne och antikviteter. Jag och en tysk kille gör omslaget till deras vintekatalog för den östeuropeiska markanden.

Det är ju tyvärr alltid så i mitt jobb, det är svettigt i vinterkläder på sommaren och frysigt i sommarkläder på vintern.
 Nu var det även så att min tyska vän hade världens sämsta andedräkt. URK! Jag höll på att dö när de sa åt mig att sitta närmare honom. Tror jag tar med mig ett brett sortiment av halstabletter imorgon.. Att han fnissar som en brud är nog något jag helt enkelt får leva med.

På toppen så har jag dragits med ett envist magknip i två dagar nu. Jag som aldrig får ont i magen! Så dagens mat har bestått av 2 matskedar ris, en banan och nu lite Mariekex.

Förresten så trodde en gubbe på Ica att jag var Gina Tricot tjejen idag. Det tar jag INTE som en komplimang. Hon är ju gammal!

image536
Gina Tricot?
(T-Shirt från H&M och kjol från GAP)

Båttur!

Idag begav jag och Kristian oss ut till Pappas familj på Ekerö för att åka ut på en liten båtfärd.

Pappa köpte båt för ett tag sen, men jag har inte hunnit komma ut och titta på den ordentligt förrän nu.
Så Jag, Kristian, Pappa, Låtasamamma Aja, Bissan och Marina åkte ut på en tur i ett par timmar.
Det var verkligen helt underbart att sitta bak med vinden i håret och sola. Det finns inget som klår Stockholms skärgård!
 

Här får ni en liten video. Jag är inget proffs, men ni fattar känslan. ;)

kvällens!

image534

Top - H&M
Kjol - Åhléns
Bh - Agent provocateur
Skor - Zara
Halsband - Oliver Bonas
Armband - Från sydafrika
Väska - Rellik

Ni får ursäkta, men jag är en smula tipsy på bilden. Tog den kl 02.30 när jag kom hem.
Vi hade varit på en kompis till pojkvännens inflyttningsfest. Han har köpt en 1a med sovalkov, på 90 kvadrat över tre våningar och med en terass högst upp. Glassigt!

RSS 2.0