Jag har 2! Tävling!

Något jag var på jakt efter i Paris den här gången var Vogues decembernummer, inte bara för att Vogue är topp utan även för att den beryktade kalendern följer med som bilaga.




..och vet ni vad? Jag har 2!

Därför tänkte jag ge bort den ena till en av mina kära läsare! Skriv en motivering till varför just du behöver den här härliga kalendern i kommentarsfältet nedan. Jag utser en vinnare och publicerar den vinnande motiveringen på onsdag kväll.

Bonne chance!

P.s Jag öppnar upp bloggen nu i ett par dagar så att lite fler vänner kan få chansen att vinna.

Paris - London

Det var en helt underbar kväll igår. Började med rumservice och prövande av halva resväskan på rummet (27e våningen den här gången), följdes av Kir royal och macaroons i Panoramabaren på 34e våningen med utsikt över Eiffeltornet.



 Sist men inte minst begav vi oss till klubben Showcase som ligger under en av broarna. Där blev det mycket champagne och bra livemusik från Uffie och Santogold bland andra. Riktigt coolt ställe, rekommenderas!



Lite shopping har det också blivit, inget jag vill avslöja ännu men här kommer lite tjyvkik.


Något Balmainigt...


Något till nyår kanske...


Nåt mysigt att sova i..

Paris encore




Imorgon är det dax för ännu en liten Paris resa.


 Jag har det inte så illa jag, fösta klass på Eurostaren och egen privat chaufför när jag är där. Jag får passa på att njuta när jag har chansen. Jag ska även passa på att hämta upp min fina YSL väska jag har köpt på Ebay och på lördag ska jag åka förbi Ladureé och plocka upp ett helt gäng macaroons.

Jag köpte en klänning från Praire new york som är svart med guldnitar som jag lämnade in och kortade av. Den får följa med mig på fest imorgon kväll. det är Nokia trend lab som anordnar, så det blir nog trevligt.

Idag var det fika med Mel och skvaller för hela slanten, efter träffade jag på två gamla vänner och det var trevligt. Jag har haft problem med att en av dem har varit raggig tidigare, så jag har inte velat umgås med dem. men idag bad han om ursäkt och jag tror att han faktiskt kommer att skärpa sig vilket känns jättbra.

Det är även Nathans b-day idag så jag överraskade honom med blommor och chokladtårta. Mumsigt!


Mel som polis och Nathan dansar Hula hula..


Say hello to my little friend



Svart stortröja - TK Maxx
Zebra leggings - Ebay
Stövlar - Bally
Armband - Marc Jacobs
Halsband - Cos
Cashmeremössa - Scotland



Today

Idag har jag hoppat på Idas säng och sjungit, ja SKRÅLAT på stackars Leatherdays låt och fjantat mig till tusen och snart kommer 10 miljoner människor att kunna se det på nätet. Hm.. det här Nokia jobbet tar fler och fler intressanta vändningar.

Jag kan f-ö inte sjunga för mitt liv, så stor varning för den filen!

Jag har också fattat att jag måste botoxa min panna för den har mer liv och rörelse i sig än resten av min kropp tillsammans.
Jag kommer att ha rynkor som vägbulor om jag inte skärper mig..




Nokia catch up week 5




Get inspired by Pixie




  • Grymt namn
  • Perfekt benstomme
  • Coola outfits
  • Ikonisk pappa
  • Snyggaste frisyren
  • Riktigt duktig make up artist

New York for us




Jaa, nu har vi bokat våra biljetter till New york i januari. Hur härligt som helst!

Jag och pojkvännen ska bo med våra kära vänner Peter och Siri som både pluggar där. Det ska bli så himla kul att se dem igen!


Peter och Siri

Nu ska här planeras mycket shopping. Jag har lovat mig själv ett till par Louboutins.. och många mysiga middagar!



Nokia catch up week 4



4 timmar senare



  • Full head highlights
  • Toner i en mer beige nyans än tidigare
  • Treatment
  • Klippning
  • Blowdry
Killar har det så mycket enklare!!
Som tur är har jag bytt frisör och den här pratar om lite roligare saker än den förra. Hon var gullig den förra, men delade med sig av lite för mycket information, om ni förstår vad jag menar. Klippte mig gjorde jag hos Lee som var en liten shampoopojke när jag börjde klippa mig på min Toni&Guy men nu är färdig stylist och jätteduktig.

Nu måste jag sätta mig och råplugga på mitt script till imorgon, det är överväldigande många A4n att gå igenom.

xx



Idag ska jag klippa mig..

Så nu vet ni vad jag ska göra i 4 timmar..
Jag tror jag ska be dem göra mig lite mindre vitblond och mer beigeblond. Det är ju trots allt vinter.



Designsamarbete hit och dit..

Jag är så TRÖTT på alla sunkiga designsamarbeten med H&M och liknande.

Ja, du får en designers stil och kunskap, men kvalitén kommer fortfarande att vara crap och du får definitivt inte "fin" känslan när du ser 10 andra brudar kila runt i samma plagg under en dag på stan. Sen är ju inte dirket plaggen H&M billiga heller, så varför inte lägg till lite mer och få the real deal? Nupp, även om jag älskar Matthew Wiliamson så vill jag inte ha hans kläder H&M-ifierade tack!




Party in Paris

Nu finns det en tävling uppe här. Om att få följa med mig (Anna) och Nokia till Paris och festa den 11e december.
Lite kul tycker jag


Inspired by my Muse of the Month Anna Randall? Want to go to a fabulous Colette Party in Paris on Dec 11th? If you are over 18 then just email me a picture of yourself and a short description of who you are to [email protected] before Nov 25th. One lucky girl (+ a friend) will get a free ticket to Paris, fabulous hotel stay and an invite to a fashion packed party!  (terms & conditions)


Wow!




Klicka på bilden för ett av de bästa modebloggsinläggen jag någonsin har läst.

P.s

P.s fick så dåligt samvete för att jag smällt i mig 4 macarons så jag gick på värsta hårdyogan nyss. d.s

My cup of tea



Yummy!




Det blev Plastique och Elle UK som bev dagens läsning under min lilla tea time.
Om du gillar mode och inte har köpt ditt första nummer av Plastique så har du något att se fram emot. Som en liten plockgodisfabrik av härligt mumsigt mode!





Jag delar upp tidingar i fintidningar och fultidningar. Vogue, Numero och plastique är exempel på fintidningar. Dvs de jag inte vill kladda, klippa eller riva i. Tidningar som tex Elle, Cosmo, DV däremot hamnar jämt på min moodboard.

Men med bilder som dessa är det svårt att motstå att få hänga dem på väggen..

Lazy sunday at Ladurèe

Jag har varit lite nyttig minsann.

 Jag åkte till Harrods och lämnade in min Jimmy Choo väska på lagning. Den har varit trasig i 2 år!! Så bra är jag på att gömma saker i min garderob. Men nu kommer jag snart kunna använda den lilla godingen igen.

Jag passade även på att pipa in på H&M och testade den där pälsen jag har velat prova i 100 år. Tyvärr såg jag ut som en björn hade svalt mig hel och glömt att bita av huvudet. Nej, den passar inte mig alls! Synd för den såg ju så bra ut i reklamen.

Eftersom jag hade varit så duktig på min lediga söndag passade jag på att mysa med lite afternoon tea på Ladurèe i Harrods. Det blev violté och ett par macaroons. jag har kommit fram till att rose är min favvosmak. Lagom rosa och parfymig!
Rekommenderas mest av allt på hela Harrods.

En liten fågel viskade i mitt öra att Alexander Wangs kollektion kommer att släppas på Harvey Nicks när som helst. Hm.. kanske man vill ta sig en liten titt.



Rose macarons
    Alexander Wang s/s 09 - kanske den lilla t-shirten?

Idag har jag söndag

Eftersom jag jobbade igår så har jag bestämt mig för att ha söndag idag istället.

Så morgonen har börjats med att inte ens kliva ur min fluffiga vita säng, utan legart och dragit mig med de 2 nyaste Gossip girl avsnitten. Nu väntar brunch, som sig är brukligt på en riktig söndag.

Nåt vettigt ska jag iaf göra. Jag har rensat ut min garderob, ve och fasa, jag slängde 4 stora kassar med kläder och krams igår och har ställt undan 4 till som jag ska skänka till charity. Det känns ganska frigörande, men jag har gjort mig av med 10 par skor *iiiik*! Jag gillar INTE att göra mig av med skor.

Det positiva är att jag har rum i garderoben för fler nu. Jippi!!

Nu ska jag ringa Mel och se om hon vill mötas på Starbucks för en söndagsfika.

xx


mm.. höga glansiga och underbara..

Shopping!


Ja, man behöver ju inte gå ut och shoppa för att spendera. Inte när det finns Ebay!




Jag klickade hem den här lilla godingen från YSL Franska Ebay imorse. Det var nämligen "pickup only" på den och det gjorde att den inte fick så mycket bud på sig. Men tadaa, jag ska till Paris på fredag och kommer att ha min chaufför som vanligt, så det blir superduper easy att plocka upp den för mig.

Yey or Nej?



Minkpäls jacka- För politiskt inkorrekt? Den har bott i min garderob i flera år utan att jag har kunna bestämma mig.



Tod's Väskan - Hon bestämde sig för att hon inte ville ha den så jag fick tillbaka den igår. Konstigt nog så hade jag nästa ångrat att jag sålt den så jag blev inte så jätteledsen när den kom tillbaka..



Köpa smink på Ebay
- Jag fick precis hem det här fina NARS pudret jag klickat hem. Billigt, men alltid en risk. Det här var helt nytt och perfekt som tur var.

Dagens och kvällens



kavaj - H&M
T-shirt med illustration - H&M
Jeans - Miss sixty
Knästrumpor - H&M
Stövlar med snörning - Office
Väska - Balenciaga
Armband - Marc Jacobs
Mössa - Cashmere från Scotland

Ja, det verkar som om vi får vänja oss vid photobooth.

Idag har jag fikat med Bailee och nu är jag på väg att möta upp Segen och hans gäng för lite middag. jag kan kanske inte gå ut, men äta måste jag väl ändå göra..

xx


Jag är ett pucko!!

Nu har jag laddat kameran med laddaren som jag hade glömt hemma. Men helt plötsligt kan jag inte hitta sladden som sammankopplar den med datorn. Har jag glömt den i SVERIGE??
Jag borde doppas i tjära och rullas i fjädrar. KLANT!!!




Måste ha!!




Snacka om cravings..
Bottega Veneta gör läder bättre än alla andra!

Tusan!

..så blir jag medbjuden till Tramps ikväll av Segen. Jäkla jobbigt att behöva jobba på en söndag! AAArg!
Jag tror desvärre att jag inte vågar smita dit ens en liten stund, jag vet att jag bara kommer att stanna lite längre..och lite längre. Snooooze!


Smink och hår från plåtningen igår..



Robyn



Jag älskar den här, både låten och videon. Vissa låtar får man härliga rysningar av.

Buhu

Jag tror jag jinxade mig själv genom att vara så nöjd med min bra dag igår.

Dagen idag blev inte alls lika kul.
Jag jobbade med den där beautyplåtningen och vanligtvis brukar jag inte göra jobb som betalar dåligt, men detta övertalade agenturen mig att göra för att de lovade att jag skulle få bra nya bilder till min bok.

Grejen är att jag direkt  när jag kom dit fattade att det inte skulle bli tillräckligt bra bilder för att kunna konkurrera med mina bilder som redan finns i boken. Fotografen var duktig, men inte lika duktig som vissa jag arbetat med tidigare. Och eftersom jag har kommit upp i högre skattenivåer än vad de unga nya tjejrna som brukar göra editorials har så blir det nästan inga pengar alls.
Självklart lät de Nicolette (min härliga sydafrikanska kompis) åka hem vill 14 och behöll mig till 18 00 då jag var tvungen att ta en taxi därifrån eftersom det är för farliga områden att traska rut i när det är mörkt.

Så all and all så har jag jobbat gratis idag. Jag önskar att det hade varit för välgörenhet istället för ett par halvotrevliga tidingsmänniskor..

Sen ringer självklart agenturen och berättar att mitt jobb imorgon är flyttat tll på Söndag. Vilket betyder att mina planer med Bailee för imorgon kväll måste cancelleras och att jag inte har nåt inbokat ikväll.

Sen på det missade jag min station när jag satt på tåget. *suck*

Jag kände mig heldeppig när jag kom hem så jag kröp ner i ett härligt varmt bad med musik, en av mina sydafrikanska badkulor och skum i badet och massor med doftljus i hela badrummet.
Det fick mig på bättre humör direkt!


myyyys!

Happy days


Jobbet idag kändes så lätt.

Tiden bara flög förbi och alla var roliga och trevliga. Vi plåtade för Oral B i ett helt sjukt hus. Det var en teater förr, men nu har paret som bor där ritat om hela designen och gjort den helt vit och minimalistisk. Fantastisk! Jag stod säkert i en kvart och beundrade alla härliga Alessisaker de hade i köket. I love Alessi!

Imorgon ska jag plåta beauty för Woman magazine. Jag måste resa tvärs över hela stan, men förhoppningsvis blir det en lika bra dag som denna.
Jag tror minsann att jag har saknat jobbet när jag har varit ledig. Det känns bra att känna sig lite nödvändig igen och inte bara flyta runt och inte göra nåt vettigt alls. Det betyder att jag trivs med det jag gör och det är viktigt. Vi har ju trots allt bara ett liv och varje minut som går kan vi aldrig få igen. Det finns bara en chans att göra precis det vi vill i det ögonblicket och det i sig är ju ganska fantastiskt.


Med det bjuder jag er godnatt mina vänner!

xoxo


Mina favvoplagg

just nu är utan tvekan


H&M kavajen


See by chloé toppen


De underbara Pierre Hardy skorna


och Bvlgariringen jag fick av min älsk, såklart!

Visste ni att..

Fotografen Jamie Morgan som har plåtat de här bilderna på mig




även har plåtat denna?





Mina bebisar har kommit

Ni kommer ihåg, de jag ville ha förut, men glömde bort att jag ville ha, till jag såg dem igen och ...nu är de mina!


Jippikayey!

Jag har en grej för armband har jag precis kommit på. De har en magisk dragningskraft på mig, speciellt de i läder.
-"Älska oss, snälla du" ber de små godbitarna och då kan jag inte låta bli när de frågar så snällt.

Où sont votre inspiration?


Ripped jeans , precis, så rätt!
   
Kommer hon från en sagobok?
      
     H&Mpälsen - HOT! Vill ha en egen..

Den klänningen och det håret.

Do it yourself

Känsla

Vad tänker du när du ser något som inspirerar dig? Vad är det som gör att du hajar till vid just den bilden av alla 2000 du har sett den senaste veckan? Är det magi?


Bilder från - The Cobra snake, Jak&Jil, Sthlm Streetstyle och the sartorialist.


Blekmedel



Bild - Jak&Jil

Jag älskar kontrasten i den sista bilden. Riktigt mörka jeans som har blivit riktigt blekta på sina ställen. Yummy!

Blubb

Sådär ja, undervattencasting avklarad!

Mitt hår är blött och frissigt men jag är glad ändå. jag har precis sålt den sista av mina grejer jag la upp på Ebay. Hur skönt som helst. Tod's väskan såldes tillslut. Den har bara stått och samlat damm i flera år, så även om jag älskar den så är jag glad att den har fått ett nytt hem!

Jag var såå trött imorse! jag snoozade säker 5 ggr och fick kuta till bussen utan smink och med halsduken hängande och mössan på sned. Funtar på att gå och sussa nån timma nu istället.
Kan man göra det såhär mitt på dagen?

Jag har återigen bestämt mig för att vara supernyttig när jag är hemma. Så idag blev det pomegranate till frukost och linser och bönor till lunch. Yummy! Jag får äta nåt mer ordentligt efter yogan ikväll.
Jag måste ju pröva mina nya springskor med. Det får nog bli imorgon ..

Jaja, nu kommer jag att gå omkring och sniffa klor hela dagen! allt man luktar på eller äter smakar simbassäng.


bild lånad från Pravda




mmm




Jag är som en geléklump nu.. en blöt sådan eftersom det regnar så fasligt.

Men jag var och tog en ansiktbehandling och en massage på Beauty room som ligger på Odengatan 12. Det är ett litet ställe med bara en enda hudteraput, men hon är jätteduktig och verkligen engagerad. Jag har aldrig fått så många bra tips och råd som jag fick idag.

Jag ska på casting kl 09.00 imorgon. En undervattencasting och jag som landar typ 11 ikväll, det kommer inte att bli mycket sömn inatt tyvärr. Men man får bita ihop.
Jag jobbar både trosdag och fredag med en reklam för OralB och en beauty feature för Woman magazine.

Sen är det bara en massa Nokia grejer kvar, lite resor till Paris och så och efter det JULLOV! Jag har inte bestämt mig för om jag vill stanna i Sverige under julen eller om jag ska åka iväg nånstans varmt. Måste känna efter lite till.





Så här kul kan man ha på en parmiddag



Rejset!


Mucho vino


och champagneo


Jag och värdinnan Therese..



..hon är en av de roligaste filurerna jag känner och du hittar henne blogg här.

Nokia catch up



Vecka 1


Vecka 2


Vecka 3

Ma petite soeur

Jag och syrran (Steffi) sprang ut på jakt efter lite roliga kläder till henne igår. Himlans lyckat. Jag fick med mig en liten randig topp från Gina Tricot (ja, jag vet igen.. men de har ju bra grejer nu!) och syrran fick nästan en helt ny partygarderob. Urakul!

Steffi jobbar f.ö på Ryska posten, så om ni använder er av dem och ser ett litet brunhårigt yrväder som har bråttom bråttom så är det bara att hälsa. Hon bits inte!


Hon gillar godis..

Idag har inte mycket gjorts. Jag köpte ett nytt armband till min klocka och fikade, fikade och fikade. Som tur är åker jag hem imorgon så att jag kan fylla mina dagar med vettiga saker!

Jag tog lite paus fron shoppingen idag.. Men imorgon har jag minsann bokat in både en ansiktsbehandling och en massage. Jaaaaa! Lyxilyx!

Idag och igår

Jag var så duktig igår!

Jag drack bara en enda liten drink och sen loka i mitt drinkglas resten av kvällen. Och jag orkade ända till kl 04.00. Det är så det ska göras, jag är på topp idag :)


bild - Stureplan.se

Biss kom och joinade oss! Jag är så glad att hon är 18 nu!

Idag körde vi råbiffen på Tures, den bästa i stan! Lite fönstershopping och nu blir det nog badminton följt av parmiddag i Saltis.
Busy busy!

Jag har bokat en biljett tillbaka till London på Tisdag. Har lite castings, jobb och grejer.

Här kommer en dagens



Tröjklänning med dragedjor
- Diesel
Skärp - Primark
Stövlar - Marc by Marc Jacobs
Klocka - Cartier
Ring - Bvlgari

Som vanligt dåliga photobooth bilder, men det blir det slut på efter tisdag

Nyttig?

Jag kan ju inte göra min yoga här på samma sätt som i London så jag får komma på nya sätt att aktivera mig.

Just nu satsar jag på vardagsmotion. Eftersom det var så himlans regningt idag blidde det ingen promenad.

 Men däremot blev det en helt fantastisk brunch på Blueberry! Jag har inte varit där innan, men jag är helt såld! De har en massa smaskiga saker och hur kan man göra en cholkaldboll nyttig och god samtidigt? Det är magi!

Efter drog jag med de stackars pojkarna på bowling på Ballbreaker. Jag har gett mig sjuttsingen på att göra lite roliga aktiva saker. Denna vecka blev det Badminton och bowling nästa får vi se.. Jag är sugen på fallskärmshoppning, men biljard är nog mer troligt.

Anledingen att det var synd om killarna är att trots min entusiasm så är jag nästan nybörjare på båda grejerna. Och alla killar i världen är ju självklart experter på allt, så jag sinkar dem en smula och gnäller om för tunga klot och för små hål och tillslut blir jag tvungen att ta bollen med båda händerna och rulla den. Eller klot kanske det heter..

Jag behöver mer tjejkompisar som är lika sugiga som jag så att mitt motstånd blir lite jämnare..



Det här är förresten den plåtningen jag gjorde i London senast. Det var lite knepigt att dölja att jag faktiskt bar hudfärgade trosor på mig men jag tycker att resultatet blev bra. Bilden är tagen för min
Nokia kampanj

Kvällens

Idag skulle jag egentligen gått på "Min outfit" festen på Spybar, men jag pallade inte att gå ut en dag till efter gårdagen så det blev en förhandsvisning av "Body of lies" istället. MYCKET Bra film. Paret Durling bjöd in och Freshi hänkade han med. Jättetrevlig kväll och skönt att komma hem i lagom tid!



Att ta en dagens med photobooth är inte världens lättaste. Det tog några försök innan jag kom på hur jag skulle få in..hm..ja nästan hela mig själv i bilden.


Cashmere tröja från Uniqlo
Vit t-shirt med ett ansikte gjort av pärlor och paljetter på från Zara
Nya sammettights från Gina Tricot! jag har letat länge och dessa är perfekta!
Fransstövlar från New Look
Clutchväskan är från Cos
Halsbandet är vintage och ringen från Bvlgari


Ser en smula trött ut från igår, men det var verkligen en jättetrevlig kväll, så det var det värt!

Bling bling!



Jag har sökt efter en 80 tals paljettfjärilströja i evigheter nu. De som ligger på Ebay har gått lite för högt, så idag begav jag mig till Beyond Retro och där hittade jag den fina fina!  Valet stod mellan guld och silver, men guld kändes snällare mot mina färger så den fick bo i min garderob. Ska på drink på Village ikväll så den kanske ska få göra sin debut redan då.



Ett tips är de här snygga svarta benvärmarna från Gina Tricot. Lite roligare än de klassiska vanliga och det är alltid snyggt med guldknappar!

Som ni kanske ha märkt så är min kamera ur spel. jag glömde laddaren i London :(
 Photoboot får funka tillsvidare.


Shoes, our hero!

De senaste dagarna har jag gjort två viktiga och hyffsat dyra skoinköp. De är så olika som två par kan vara men lika nödvändiga. Enligt mig, pojkvännen röstar bara på det ena paret i nödvändighet men unnar mig det andra paret med.



Mitt första par jumpaskor sedan dackefejden. Det är såååå fuult med gymnastiksor, men ack så skönt. Dessa fick jag utprovade efter att ha sprungit på band framför duktig personal på Runnerstore.



Sen är jag sååå överlycklig att jag har fått tag i dessa godbitar från Marc jacobs! Jag har prövat dem i både London, Paris och på NK tidigare, men prislappen på runt 6000 kr kändes hela tiden lite väl mastig. men nu när jag fick chansen att köpa dem till ett mycket bättre pris slog jag till. Äntligen! Jag ÄLSKAR dessa stövlar!



Jag gillar kläder och skor med något lite udda. När det händer någonting mer än det uppenbara. Dragkejor, knappar och fiffiga former får mig alltid på fall. Det ska självklart fortfarande vara smickrande, men med en lite glimt i ögat.

Kan man ha för många par skor?


Regn regn regn..


Nya halsbandet är på. Den grå tröjan kommer från H&M.

Det var för regningt för att göra nåt vettigt utomhus idag och inne kan man ju inte sitta. Så jag och pojkvännen begav oss till Tennisstadion och spelade lite badminton istället. Nu är det så att pojkvännen är värsta experten och jag är nästan nybörjare. Ni kan ju gissa vem som fick springa mest. Hmpf, jag som ändå tränar en hel del..

Belöningen för mig blev en lång dusch och lite hemmaspa med en lermask och en mjukgörande "skinfood" mask från Apivita. Jättebra budgetmärke med riktigt bra produkter.
Det som blir över av den mjukgörande masken brukar jag köra på händerna. De behöver lite kärlek de med..


Rengörande lermask                                        mjukgörande honungsmask.

Nu lagar pojkvännen falukorv. Jaa! Vad svenskt och härligt!


Givenchy mood




Halsbandet kommer från Indiska och kostar futtiga 99.50 kr
Lägg till ett par grövre kedjor och nåt kors så har de en riktigt fin Givenchy lookalike.

xx

A day at the spa

Det blev en Spadag!



Jag hade ett trevligt presentkort på en massage på Sturebadet som jag fått av snälla her och fru Durling på min födelsedag förra året.

Jag hade gått och sparat på det jättelänge och idag kände jag att det var dax. Det var hur mysigt som helst att få krypa ner i en stor fluffig morgonrock och lägga mig i deras aromaterapirum innan min behandling. Jag trivdes så bra där nere att jag blinkade och helt plötsligt hade det gått 40 minuter!

Massagen var helt gudomlig och personalen var helt otroligt duktiga. Med mig hem fick jag ett gäng stretchövningar för min huvudvärk och en flaska avslappnade aromaterapi droppar för stressiga situationer.
Har redan prövat den och det funkar faktiskt! :D

Jag funderar på att gå och ta en ansiktsbehandling på onsdag, då kan jag även passa på att delta i en fitnessbalett klass. låter spännande tycker jag!

Om du inte har varit på Sturebadet redan så tycker jag att du ska passa på. Mucho avslappnande!

Today is a wet day

Usch vad det regnar och blåser idag!

Är det en biodag månne?

Eller kanske en spadag?

Eller kanske en inomhus shopping dag?

Vad det en är, så är det garanterat en dålig hår dag.




Novembercovers



Ååå, vad sommrigt och härligt. Ovanligt med två modeller på omslaget. Det är så här det skall göras! Italienska Vogue.
Pojkvännen trodde att hon som låg ner var jag.(Toni Garrn) Tack för det pojkvännen, idag får du extra god middag ;)



Lara Stones Id cover är inte helt fel det heller, kaxigt och coolt. Älskar gluggen!



En het Eva Mendez på Harper's Bazaar Australia. Hon är verkligen inna just nu den donnan.




Den här har jag redan hemma trots att det är December upplagan.
 Ännu en Kate Moss, men det som är roligast här är det nya typsnittet. Kul att de vågar gå ifrån det klassiska. Bra innehåll med, upplagan r baserad på sagor och oknytt. Cool idé och vackra bilder!

I want sequins!


bild - Jak&Jil

Alla paljett tightsen är slut på både Topshop och Bikbok! Vart kan jag få tag i mitt par?? I LOVE!
F. ö har Bikbok mycket snygga silver, guld och svarta paljettklänningar samt ett gäng snygga västar!



Snygg fransväst med indiankänsla.



I don't get it!

Kollade in på MQ idag.
 En sån butik jag hittils aldrig har hittat nåt kul i. Men jag såg deras nya? märke Paris, Kate & i.
För det första kändes designen väldigt förra säsongen och för det andra så tycker jag att det är fräckt att dra nytta av två mycket kända namn utan att, mig veterligen, ha någon form av samarbete med varken Paris eller Kate.
Designen är inte ens lik deras stilar!

Why?

Hjälp!



Jag skulle poppa popcorn precis. Satte på micron på 4 minuter högsta effekt och tog ut påsen efter 3 1/2 för att den rök!
Den hade börjat brinna och det brann mitt i påsen! Jag fick slänga den under vattenkranen.

Hjälp, nu luktar hela lägenheten urk!




Dagens


Kavaj - H&M
Läder leggings - AA
Stövlar - Wedins
Halsduk - H&M
Väska - Louis Vuitton
Cashmeremössa - Scotland
Torgvantar - Indiska

Tröttis

Nu är det slapparkväll som gäller för mig.

Jag är helt sjukt trött från igår och har precis kommit hem från ett bättre familjefirande av 18 årsbarnet ute hos pappa på Ekerö. Full av kladdkakstårta och annat smått och gott har jag dragit på mig pojkvännens! Leonardo Di Caprio t -shirt, ett par mjukisbrallor och lagt mig i sängen redo att kolla lite lipstick jungle. Så topp!
Inte ens en flock vilda uttrar skulle kunna jaga mig upp ur sängen nu.

Nattimys på er!





Hur vackra är de inte alla tre? Victorys leende och hud, Wendys hår och läppar och Nicos ögon och näsa.


Sometime it just hits me


bild - Jak&Jil

Enkelt och apsnyggt!
INSPIRERAD!


Me love



Gud vad härlig hon ser ut Audrey som Coco! Nån mer än jag som inte kan bärga sig till filmen kommer?

Think pink!

Nu ska jag ner på stan och titta på lite kläder, gärna med paljetter! Jag vill glittra i varje stag ..

Jag satte pojkvännen på pottkanten när jag bad honom köpa tamponger med sig hem.
-Vilken typ, vilket märke, vilken sort??!! Jag är ny på det här! PANIK! Jag kan inte såna här tjejgrejer!!

Han kom hem med precis rätt paket, dvs vilket som helst! ;)
Han är så snäll och duktig min pojkvän!


Helt i cashmere idag. Mössa från Scotland och tröja från Uniqlo.





Team Montgomery


Bild - Stureplan.se

Biss, Kusin Caroline och moi.

Moody internet

Idag är jag tött, mycket trött och eftersom internet har vägrat funka har jag legat och kollat på "Dirty sexy money" hela dagen. Så kul var det igår!

Lite bilder från Biss 18 årsdag kommer här


Snygging Biss rockar på Laroy!





Jag körde på nya kavajen från H&M, en See by chloé t-shirt, clutch från Cos, halsbandet med filuren, armbandet från CC Skye, jeans från Urban Outfitters och mina assnygga Pierre Hardy klackar som tyvärr inte fick vara med på bild den här gången.





Finn ett fel..



Bild - Sofis snapshot

Är det bara jag som tycker att nåt är fel med det här omslaget?

Tur!

Nu är jag hemma hos er i Sverige! Tjoho!!
Jag hade världens tur! Mitt favvobolag Sterlig har gått omkull (ja, otur där..) så jag fick åka med Ryan istället (jobbigt..) Men det turiga var att det var för dimmigt för att landa på Skavsta så vi blev omdirigerade till Arlanda! Hur bra som helst! Så nu kom jag hem en timma före mitt schema.

Ikväll är det Biss födelsedagsfirande. Det ska bli jättekul!



Cupkakes?



Kan man hitta så här fina cupkakes nånstans i Sthlm? Eller ännu bättre, finns det nåt ställe som gör fina små macaroons?

Söndag? Nää, tisdag!

Ikväll ska jag och pojkvännen på yoga.

jag tror att han kommer att gilla det. Jag går ju inte direkt på nån gammaltantyoga. Här är det stora karlar som svettas och fiser, passar pojkvänner bra.

Vi har precis kommit hem från en promenad till Fulham broadway och lunch på Nandos. Starkt, men gott!

Så intressant var det.

Men imorgon händer det grejer! Biss fyller äntligen 18 år! Och jag flyger hem för att joina henne på hennes B-day på Laroy.
Sen får vi se hur länge jag stannar där hemma. Jag har inte bokat nån hembiljett utan siktar på att åka tillbaka när det kommer in nåt jobb istället.

xx

No 1



Nya kavajen och nya svarta cashmeretröjan. Bra combo!

Dagens skörd



Uniqlo har de bästa cashmeretröjorna till det bästa priset. En lady behöver ett gäng bra baströjor i sin garderob.
Jag älskar färgen på min nya partyväska från Cos.



Det söta halsbandet har en kul liten filur.
Men det bästa med just den här kejan är att det är blandat silver och guld. Dvs ett övergångssmycke. Har du ett sådant på dig kan du matcha guld och silver utan att bryta några modelagar. Go and get one! Detta är från Cos.

Jag köpte även en ögonkräm från La Roche-Posay. Som jag nämnde så brukar det märkat endast finnas i Frankrike, men nu har Boots i Westfield tagit in serien. Yey!!

A day at the Mall

Nu kom vi hem från vår shoppingdag jag och pojkvännen.
kl 23.00 alltså!

Vi var nämligen i den helt nybyggda Westfield shopping centre.



Det är Europas största inomhuscentrum, med 265 butiker plus en massa restauranger, öppnade de i onsdags.
 Vi åkte dit utan några som helst förväntningar och blev helt super positivt överraskade. Det är jättefräsht!
Butikerna varierar från GAP, H&M, Cos till Miu Miu , Prada och LV i "The Village" delen av centrat.

Vi kom dit vid kl 15.00 och åkte kl 22.00 när de stängde och vi hann absolut inte gå in i alla butiker vi ville.




Det blev

  • 2 Cashmere tröjor från Uniqlo. Svart och rosa.
  • Grå kavaj från H&M (Min första någonsin).
  • Ett halsband och en clutch från Cos
  • En massa bra att ha saker från Boots.
Tyvärr har de flesta lite finare butikerna inte öppnat ännu, så det får bli ett nytt besök om någon månad då de lite roligare butikerna har slagit upp portarna. Just nu är nästan hela "The Village" stängt med undantag för Dior och Hugo Boss.


Stylish


bild - Jak&Jil

Svart svart svart, jag älskar svart. Svart med lila, svart med beige, svart med grått, svart med svart.
Klackar, jag älskar klackar. Helst extremt höga klackar!

Idag ska jag och pojkvännen ut på stan. jag ska försöka hitta en kavaj. Det är mitt svåraste plagg, jag har inte en enda. Den ska vara svart och jag ska bära den med höga klackar, mycket höga klackar.


Lördagen

Vi tog en mysig sovmorgon och satsade på en trevlig kväll istället.

Det blev Nobu Berkeley, en av mina favvorestauranger. Så otroligt god mat och jättebra service.
Det var jag pojkvännen och hans kompis Segen som gjorde stan. Efter Nobu gick vi vidare till Tramps där Segen är medlem. Det är min favvonattklubb i London. Den går liksom inte att jämföra med nåt annat. Allt är så personligt och hemtrevligt där inne. Man kanske skulle bli medlem själv..


Grönt isthé. Jättegott! På Nobu.


Killarna drack öl och Sake!

Om ni får tillfället att gå till Nobu eller Tramps, Do it! Bästa bästa ställena!!

...

Jag har varit lite oinspirerad här på bloggen.
 Jag vill liksom inte skriva något utan att ha nåt vettigt att säga. Det bli bara krystat.

Jag har däremot gjort en massa saker sen senast. I fredags jobbade jag först, sen gick jag och Biss en sväng på portobello market, men det var helt sjukt kallt så vi vände hemåt ganska fort.
Däremot blev det mycket trevligt med ett par berrymojitos och god middag på Sofies. Älsklingen kom precis lagom till huvudrätten.


Vi körde på Halloweentema med svart spets. Visst syns det att vi är syrror?




Mm, Berry Mojito.


Sååå mycket fotograferar jag väl inte?

RSS 2.0