Sthlm Style

Jag tänkte dela med mig av min helg hemma i sverige.

Jag kom till sthlm sentsent fredags kväll efter försenat plan och allmänt strul. Så det hände inte så mycket mer än film och popcorn den kvällen. Däremot på lördagen blev det i vanlig ordning utgång i stureplansnatten..

Vi körde hela grejen med sturehof, V, Laroy, Spybar och Whiteroom. V är alltid trevligt, bra människor både i baren och på stället. Jag dricker bara 2 cl drinkar men de var gymma de också.. På laroy fick jag till pojkvännens lycka två flaskor champagne skickade till mig. Han tycker att så länge han får smaka så är det lungt. Bra inställning tycker jag.

Spybar har ny klubb nu och var riktigt trevligt och trivsamt. Snygg inredning och trevlig barpersonal. Däremot fransmannen i dörren, "Olivier de Marseilles" som jag snabbt döpte honom till, var lite knepig. Men det verkar ju höra till spybars image att vara lite knepiga nuförtiden.

Whiteroom har jag alltid roligast. Kanske för att jag då har fått mest att dricka, men ändå så är stämningen alltid bra.
Tess Montogommery

Eftersom jag firade min ankomst till sverige med att hårdshoppa på H&M så hade jag fyndat det här underbara body-con fodralet. Det är lätt den skönaste tighta klänningen jag någonsin har haft. H&M går verkligen från klarhet till klarhet. Jag shoppade även nitskärpet på bilden, en svart tröja med paljettrosett och den vita polon. Jag är så nöjd!

Jag hittar tyvärr bara polon på hemsidan, men jag lovar att lägga upp bilder på resten när jag kommer hem. Klänningen kommer dock att gå fort så om du inte vet vad du vill ha på dig på nyår, kasta dig ner och prova den!

Tjejinspiration..

Michelle Zetterström & Christina Julin-pannfelt

Jag tycker egentligen inte att den här klänningen är underbar - men färgen, strumporna, smilet, luggen, och ovanligheten får mig att bli inspirerad.. (Michelle Zetterström - V/sturecompaniet)

Daphne Léon med vän

Daphne brukar få det mesta rätt, Jag är inne i en glamourfas just nu och Daphne är väldigt glamourös. Oavsett! Jag gillar formen över bysten och det härliga mönstret i midjan. Lite grekisk gudinna. Jag undrar dock om hon lyckades hålla den vit hela kvällen? (Daphne Leon - V/Sturecompaniet)


Amanda Hamberg

Ja, kanske en smula sommrigt, men eftersom den är liksom många av mina favoritplagg inspirerad från modern konst så tycker jag att den är topp. Det är få som vet hur man bär färg och form utan att helt konsumeras själv. Jag saknar en dutt mörkt hallonrosa läppglans men hyllar de sparsmakade accessoirerna. ( Amanda Hamberg - Whiteroom)


Nathalie Carler & Stephanie Strauch

Jag fick det stora nöjet att spendera lite tid med de här två unga damerna. De tillför någonting på stureplan som vi saknar. De är sval paris elegans blandat med fräsh svenska sommarblondin. En mycket lyckad mix och två himlans gulliga tjejer. (Nathalie Caler och Stephanie Strauch - Whiteroom)


Bilderna kommer från allas vår favoritsite Stureplan.se

Kommentarer
Postat av: David

Vilken fin blogg! Skulle ni vara intresserad av att tjäna extra pengar på den genom annonsering? Tveka inte att höra av er eller kolla in vår sida.

2007-11-19 @ 21:22:40
URL: http://www.adoperator.se/
Postat av: stephanie

Jag hade en jätte trevlig kväll! Är du kvar i sthlm?
Kram på dig!

2007-11-24 @ 16:27:29
URL: http://passionpourmode.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0