Nattinuffs!

Nej, nu ska här sovas.

Imorgon har jag castingar för Denner Cashmere och Abercrombie & Fitch. Jag skulle gärna boka båda jobben, men Abercrombie is the big fish. Så jag fixar naglarna, kör på lite BUS och håller tummarna för att det går bra imorgon.

Efter det ska jag och Bailee till Coast och kolla på långklänningar.




Undrar om jag får plåta med honom då?

Kommentarer
Postat av: Sofia H

Hej! Vem är killen på bilden? Hur är det att jobba på en photoshoot med en riktigt het kille förresten? Har det hänt att det hettar till under eller efteråt? :D Jag hade iaf inte haft nåt emot att umgåtts lite med den där killen... hoppas du får jobbet!

2008-05-15 @ 13:52:16
Postat av: Tess

Heej!
Jag vet faktiskt inte vem killen på bilden är. Nån amerikan som har gjort A&Fs senaste kampanj. Tyckte han var lite hunkig bara.

Haha, fotojobb med heta killar är oftast ganska oheta. Det är väldigt mekaniskt - lägg den armen där och den kinden där typ.

En annan sak är det med resor, så fort modeller reser tillsammans så brukar det alltid hända något.

Nu är jag själv inget fan av modellkillar så jag berättar inte av egen erfarenhet, men jag har sett mycket hända på kvällskvisten. ;)

kram

Tess

2008-05-15 @ 20:00:47
URL: http://evert.webblogg.se
Postat av: Sofia H

Ja jag håller med, han var väldigt hunkig! Kan förstå att det blir mekaniskt, men ändå måste det vara lite svårt att inte bli påverkad om du typ skulle bli fotad liggandes ovanpå hunkens mage, eller? :P

Hur menar du att du inte är nåt fan av modellkillar, vad är det för fel (?) på dem då, han på A&F bilden var ju trevlig att se på iaf? Har du aldrig hookat upp med en modell då menar du?

Det där med vad som händer på resor lät ju intressant! Ett förslag på vad du kan skriva mer om i bloggen: inside info om modellvärlden. Allmänt intressanta saker som händer där? Du ska givetvis inte nämna några namn, men lite anonyma smaskigheter vore nog kul att läsa!! :)

Hoppas du får A&F jobbet förresten! kram

2008-05-15 @ 23:28:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0