Salut!
Jag tror jag håller på att bli fransk.
Med mina franskalektioner varje dag, resorna till paris, förkärlek för randiga tröjor och min känsla för rött vin.
Jepp francais för hela slanten.
Nu står jag och lagar morgondagens middag. Ja, det är en coq au vin , vad annars? Den ska marineras i 24 timmar. Det ser gott ut redan nu, men rå kyckling i massor med rödvin är nog inte det nyttigaste att hugga in på, så det får vänta till det är klart i morgon.
Nu ska jag och Hay på bio, vi ska se "The Women". Den verkar hur bra som helst!
xx
Med mina franskalektioner varje dag, resorna till paris, förkärlek för randiga tröjor och min känsla för rött vin.
Jepp francais för hela slanten.
Nu står jag och lagar morgondagens middag. Ja, det är en coq au vin , vad annars? Den ska marineras i 24 timmar. Det ser gott ut redan nu, men rå kyckling i massor med rödvin är nog inte det nyttigaste att hugga in på, så det får vänta till det är klart i morgon.
Nu ska jag och Hay på bio, vi ska se "The Women". Den verkar hur bra som helst!
xx
Coq au vin
Kommentarer
Trackback