Dagens casting outfit



Idag castade jag i kjol från gina Tricot, t-shirt från H&M, jacka från Zara, Scarf från McQueen, Balenciagaväskan, Miu Miu skor och mina hörlurar såklart.

Anledningen till de stora hörlurarna är faktiskt för att jag inte orkar med alla som ska snacka med mig på stan, jag springer mellan castingar och har inte tid med BS så när de är på kan jag ignorera rakt av. Taskigt jag vet, men jag orkar inte.

Sen blev det fredagsdrinkar med Hay





Kommentarer
Postat av: Pari

snyggt!

2009-05-16 @ 16:32:01
URL: http://paricher-fashion-art.blogspot.com
Postat av: Anonym

Jag tyckte du verkade skön förut, men du har på senare tid visat en riktigt dålig attityd i din blogg, kanske har du alltid varit så, kanske inte. Du skryter om att folk vill prata med dig, om att byggjobbare kollar in dig bla bla. Det gör de med de flesta tjejer! Get over it, det är ingen nyhet direkt. Så snälla sluta skriv om det för det är verkligen ointressant att läsa om.

2009-05-17 @ 00:21:17
Postat av: Tess

Hej Anonym!

Men grow up! Jag bor i London vilket betyder extremt mycket människor och du har uppenbarligen ingen aning om hur det funkar här. I varje gatuhörn står en människa och vill ha din signatur till en välgörenhet och det är det jag syftar på. Om jag skulle skriva om killar som var intresserade så skulle det här bli en helt annan typ av blogg. Jag skulle föredra att du inte kommer tillbaka till min blogg igen för jag har ingenting tillövers för din attityd. / Tess

2009-05-17 @ 00:51:44
URL: http://evert.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0